17.9 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Anonymous susține că a doborât securitatea națională a Rusiei

Publicat peGrupul de hackeri activiști Anonymous a lovit din nou, iar de data aceasta țintă au fost site-urile guvernului rus – inclusiv al agenției de securitate națională.

Organizația descentralizată a postat pe Twitter numele site-urile rusești pe care le-a atacat și le-a închis cu succes, cu screenshot-uri ca dovadă.

‘Tango Down ’  spunea în mesajul postat, invocând argoul militar la anunțarea că un inamic a fost doborât în luptă.

Printre site-urile pe care gruparea de hackeri susține că le-a închis sunt Moscow.ru, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei(FAB), Centrul Analitic pentru Guvern al Federației Ruse și Ministerul Sportului Federației Ruse.

Serviciul Federal de Securitate al Federație Ruse este principala agenție de securitate a Rusiei și principala agenție succesoare a KGB-ului Uniunii Sovietice.

Centrul Analitic pentru Guvern al Federației Ruse este un think tank rusesc, care publică ‘ puncte de vedere experte legate de o arie largă de probleme socio-economice ale țării ’.

Într-o postare ulterioară, Anonymous a dat publicității corespondența dintre președintele rus Putin și Ministrul Apărării al Rusiei Sergei Shoigu, care conturează planurile de a tăia și vinde pădurile ucrainiene.

Scrisoarea, aparent din partea lui Shoigu, este intitulată ‘ Despre posibilitatea de tăieri pe terenurile apărate ’ și este adresată personal lui Putin, spune Anonymous într-un mesaj pe twitter și include chiar și o traducere.

Grupare de hackeri care a bombardat Rusia cu mai multe atacuri cibernetice a semnat seria de mesaje pe Twitter de astăzi cu un expletiv rusesc spunând ‘ Blyat Putin!’.

Sursa: www.angliamea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri