-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Avertisment al unui mare producător de anvelope: Aceste modele au defecte, nu circulaţi cu ele! A fost demarat un program de SCHIMB

Publicat pe


Înlocuire anvelope cu defecte. Un mare producător a anunțat un program de schimb pentru produsele sale. Scopul campaniei este de a preveni pericolele rutiere cauzate de posibile defecțiuni. Iată cum să recunoști anvelopele și ce pot face cei afectați.

>>> Măsurați presiunea în anvelope regulat! Recomandarea ADAC: Nu riscaţi!

Producătorul de anvelope Continental a anunțat un program de schimb pentru numeroase produse7.219 anvelope sunt afectate la nivel mondial. În Germania sunt 861. Toate anvelope cu probleme care au fost vândute sau care se află încă în stocurile dealerilor de anvelope sunt eligibile pentru programul de schimb. Programul de schimb este oferit și în Austria, Elveția, Spania, Franța și Italia.

Anvelopele afectate ar putea suferi o pierdere bruscă de aer sau o separare a marginilor. Acest lucru poate duce la pierderea parțială sau totală a benzii de rulare. Acest lucru poate fi periculos pentru șoferi și pentru alți utilizatori ai drumului. Până acum, însă, nu au fost raportate accidente legate de acest lucru.

Program de înlocuire a anvelopelor: Aceste produse sunt afectate

  • AllSeasonContact; Dimensiune: 255/45R20 105W XL FR

Număr DOT: 1AF 03F9HY 2722

Număr matriță anvelope: 253676Linie de produse: 

  • EcoContact 6 MO; Dimensiune: 205/55 R17 91W

Număr DOT: AF E D8JD 0422

Număr matriță anvelope: 255448

Înlocuirea este gratuită pentru clienți.

Sursa: Chip.de, ZiarulRomanesc.de

Sursa: ziarulromanesc.de

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri