29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Brrr, brrr. Vremea rece continuă în Anglia

Publicat peCum a început, așa va continua. Prima zi a lunii aprilie a fost rece pe tot teritoriul UK, cu vreme închisă, pe alocuri chiar zăpadă, însă din păcate specialiștii spun că situația nu se va schimba în weekend.

Meteorologii au emis pentru mâine o nouă avertizare de cod galben pentru estul Angliei, iar asta înseamnă frig și condiții de formare de gheață.

De asemenea, în acest weekend, se preconizează ninsori în zonele mai înalte din Marea Britanie. Temperaturile ar putea coborî sub zero grade în Scoția și în unele părți ale Angliei.

Weekend-ul va aduce apoi un amestec de ploaie, lapoviță și zăpadă în zonele de deal, pe măsură ce vremea rece continuă.

Primăvara va încerca să revină la începutul săptămânii viitoare, dar s-ar putea ca vremea să nu fie cu mult mai caldă decât acum, deoarece vânturile puternice vor continua să sufle peste UK.

Vremea rece din această lună s-a instalat simultan cu manifestarea unei puternice „furtuni magnetice” care va străbate Marea Britanie. Acest lucru are însă și efecte spectaculoase, deoarece – îndeosebi în această seară – aurora boreală ar putea fi vizibilă în zonele cu mai puțină poluare luminoasă.

Sursa: www.angliamea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri