5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Case noi încă disponibile prin programul Help to Buy

Publicat pe


Schema de locuințe la prețuri accesibile asistate de guvern se încheie anul viitor, dar termenul limită de depunere a cererilor este în doar câteva săptămâni.

La zece ani de la prima lansare, schema Help to Buy se apropie de sfârșit pe 31 martie 2023.

Cu toate acestea, cumpărătorii care doresc să profite de schemă mai au doar câteva săptămâni pentru a rezerva o proprietate și a aplica, termenul limită pentru toate cererile încheindu-se la ora 18:00 pe 31 octombrie.

Dacă încă vă gândiți să mergeți pe această rută de locuințe, iată câteva dintre proprietățile finale rămase încă de cumpărat:

Watermark, Maidenhead -dezvoltat de Countryside se află la 10 minute de mers pe jos de gara Maidenhead, ceea ce, datorită noii linii Elizabeth, înseamnă că proprietarii pot ajunge la Paddington în 35 de minute și, în cele din urmă, vor putea ajunge la Bond Street în 39 de minute.
Prețurile încep de la 295.000 lire pentru o garsonieră cu balcon sau terasă.

Verdo, Kew Bridge – Amplasat de-a lungul râului Tamisa, există un traseu de mers pe jos de-a lungul unui mal care vă duce către Parcul Syon, de 139 de acri, într-o direcție, iar Grădinile Botanice Regale din Kew în cealaltă. Și, cu stația Kew Bridge la câteva minute distanță și stația de metrou Gunnersbury la doar 10 minute de mers pe jos, noii proprietari pot ajunge rapid la varietatea de locații din centrul Londrei.

Sunt disponibile cinci apartamente cu două dormitoare prin schema Help to Buy cu prețuri începând de la 630.000 lire sterline.

Orchard Wharf, London Docklands – Cumpărătorii vor beneficia de acces la o cafenea la fața locului, un pavilion în aer liber, grădini în curte, două zone de recreere, precum și terase  amenajate pe acoperiș. Prețul garsonierelor începe de la 470.000 lire sterline.

London Square, Watford – Programul Help to Buy este încă disponibil pentru apartamentele cu unul și două dormitoare din complexul Watford, situat la două mile de centrul orașului, cu legături rapide cu trenul către oraș, care durează doar 23 de minute. Prețurile încep de la 299.995 lire sterline pentru o garsonieră.

Sursa: www.angliamea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri