9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Imigrant din Londra primește daune de £2 milioane

Publicat pe


O femeie, care locuiește în Londra și care a suferit un traumatism cerebral grav, a primit despăgubiri de aproximativ 2 milioane de lire sterline. Cazul femeii rănite a fost condus de Andrew McGowan.

Andrew, care are zeci de ani de experiență în obținerea de despăgubiri pentru leziuni corporale grave, inclusiv leziuni ale capului, creierului, măduvei spinării, leziuni prin zdrobire și amputări, este directorul Departamentului de leziuni traumatice neurologice de la Sintons. 

Andrew McGowan este unul dintre cei mai importanți specialiști în despăgubiri pentru vătămări grave și vătămări permanente și de-a lungul multor ani de carieră a reprezentat adulți și copiigrav răniți. Acesta arată că, pe lângă obținerea unei compensații financiare cât mai mari, persoanele grav vătămate se așteaptă de la casa de avocatură să ajute la organizarea, pe cheltuiala asigurătorului și de comun acord cu asigurătorul, de:

  • Plăți în avans pentru acoperirea cheltuielilor curente
  • Reabilitare și terapie privată, intensivă
  • Echipamente medicale specializate
  • Îngrijire specializată
  • Adaptarea casei la nevoile victimei
  • Adaptarea mijloacelor de transport nevoilor persoanei vătămate. 
Andrew McGowan

Avocații Sintons au o vastă experiență în reprezentarea persoanelor care au suferit  vătămări grave în accidente de muncă și de circulație. De exemplu, pentru clientul lor, care a suferit o amputare parțială a degetului mare ca urmare a unui accident de muncă, avocații Sintons au obținut daune de 300.000 de lire sterline. Pe de altă parte, pentru clientul lor care a suferit amputarea unui picior, au câștigat peste 2 milioane de lire sterline. 

Într-un alt caz , avocatul Phil Davison a obținut 390.000 de lire sterline drept compensație pentru un muncitor în construcții care a avut un accident în timp ce ridica o structură de oțel pentru construirea unei clădiri. Cușca în care clientul lui Phil își făcea treaba s-a desprins de la o înălțime de câțiva metri și a căzut la pământ, ceea ce a dus la o accidentare foarte gravă la gleznă. 

Phil Davison

Dați clic AICI și profitați de sfaturi inițiale gratuite!

Avocații Sintons cunosc faptul că și un accident mai puțin grav poate complica o situație profesională, financiară și personală. De aceea, avocații acestei renumite firme de avocatură reprezintă și persoane care au suferit răni mai puțin grave și, de exemplu, pentru o persoană vătămată acărei mână a fost străpunsă cu un cuțit de o alt muncitor, în timp ce lucra într-un abator, Sintons a obținut despăgubiri de 25 de mii de lire sterline. Asigurătorul angajatorului a negat mult timp răspunderea, dar când avocații Sintons au dus cazul în fata instanței, asigurătorul s-a răzgândit și a plătit despăgubirile.    

Ana Boba

Ana Boba, specialist Sintons în despăgubiri în urma vătămărilor corporale rezultate din accidente, subliniază că în cazul clienților români există întotdeauna un specialist român în despăgubiri care menține contactul în mod regulat cu victimele și familiile acestora. În situația actuală, contactul cu clientul poate avea loc în întregime prin conversații telefonice, videoconferințe, e-mail și prin corespondențăscrisă, dar dacă există o astfel de nevoie, iar persoana vătămată își exprimă dorința, este posibil să se întâlnească cu clientul și familia sa într-un spital sau acasă. De asemenea, este important ca victimele să fie conștiente că, dacă se întorc în România după accident, pot conta în continuare pe ajutorul Avocaților Sintons, adaugă Ana. 

Dacă ați suferit un accident de muncă sau de trafic rutier și doriți să fiți asistat de avocați cu solide cunoștințe de specialitate și mulți ani de experiență în gestionarea cazurilor de vătămare corporalăgravă, Ana Boba vă va oferi consiliere inițială gratuită și fără obligații cu privire la posibilitatea de a solicita despăgubiri pentru accidente.  Această firmă de avocatură obține despăgubiri pe bază de acord “Nu câștigăm, nu plătești taxele” (No win, no fee), ceea ce înseamnă că clienții nu suportă riscul financiar. 

Sunaţi la 0800 046 1549*. Apeluri gratuite de pe telefoanele mobile.

Aflaţi mai multe sau scrieţi-ne pe chat la sintons.co.uk/ro.

 Sau

Puteţi să ne urmăriţi pe pagina noastră de Facebook!


Sursa: diasporaro.co.uk

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri