25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Măcel într-un apartament din Viena: Un bărbat și-a împușcat soția, apoi s-a sinucis

Publicat pe


* Știri Austria * Crimă sinucidere la Viena * Trupurile fără viață ale unui bărbat de 68 de ani și unei femei de 76 de ani au fost descoperite într-un apartament vienez.

Crimă sinucidere la Viena

Oroare într-un apartament din Vienna-Landstrasse, unde un bărbat de 68 de ani a ucis o femeie de 76 de ani și apoi s-a sinucis. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Daniel Fürst, cadavrele celor doi au fost descoperite marți dimineață într-un apartament nu departe de Rennweg. Un revolver – aparent arma crimei – a fost găsit.

Vecinii și cunoscuții au fost îngrijorați și au sunat la poliție după ce nu văzuseră niciun semn de viață de la cuplu din 17 iunie și au văzut doar ferestre închise.

Crimă sinucidere la Viena

Departamentul de alarmă al grupului de lucru vienez a deschis apartamentul marți dimineață și i-a descoperit pe cei doi morți. S-a dispus autopsia. Cercetările au fost efectuate de filiala Central-Est a Oficiului de Stat al Poliției Criminale, scrie Kurier.

Nicio dovadă de dispută

Potrivit lui Fürst, motivele sunt neclare. Nu a existat niciun semn de ceartă între cuplu. Anchetatorii au bănuit mai degrabă că fapta ar putea avea legătură cu sănătatea celor doi. Interviurile cu cunoscuții cuplului și autopsia ar trebui să ofere mai multe informații.

surse: Kurier , ziarulromanesc.atSursa: ziarulromanesc.at

Mai multe stiri

Ultimele Stiri