9.2 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Neobișnuit. O tânără englezoaică a născut trei copii într-un singur an

Publicat pe


Se întâmplă destul de rar așa ceva. Stephanie Hansen, o englezoaică în vârstă de 32 de ani, a dat naștere la trei copii – care nu sunt tripleți – în decursul unei perioade de un an de zile.

Mai întâi, tânăra mamă născut o fetiță, Daphne, pe 28 ianuarie 2020. Apoi, doar trei luni mai târziu, ea a descoperit că este însărcinată din nou. La zece luni după ce a născut prima dată, pe 8 decembrie, Stephanie Hansen a devenit mama gemenelor Rubie și Penelope.

Așadar, bebelușul Daphne avea doar 94 de zile când Stephanie a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. În medie, majoritatea femeilor încep să aibă ovulație din nou la aproximativ 45 de zile, sau șase săptămâni, după ce au născut.

Stephanie a făcut un test de sarcină înainte de a începe să ia anticoncepționale, asta deoarece tocmai începuse o nouă relație cu un bărbat. A fost total neîncrezătoare când a constatat că testul de sarcină era pozitiv și că era deja în trei săptămâni de sarcină.

”Eram într-o stare de confuzie cauzată de prima naștere și apoi era și entuziasmul începerii unei noi relații”, spune Hansen. ”Pur și simplu mi-am cam pierdut controlul în acele momente”.

La început s-a temut că prima sa fetiță nu se va bucura de apariția așa de rapidă a celor două noi surioare. Însă, cincisprezece luni mai târziu, cele trei fete sunt foarte apropiate – împart o cameră și fac totul împreună.

Stephanie Hansen, care nu mai este împreună cu tatăl gemenelor, își prezintă experiența pe TikTok, unde le explică celor care o urmăresc cum reușește să fie mama singură și să aibă trei copii mici, toți atât de apropiați ca vârstă.

Sursa: www.angliamea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri