26.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Putin are 2000 de agenți secreți în Germania

Publicat pe


Putin are 2000 de agenți secreți în Germania. Germania este în alertă maximă. După temerile exprimate de sindicatele de poliție cu privire la posibilitatea unor atacuri asupra refugiaților și reprezentanțelor, Bild a publicat un raport despre munca sub acoperire în desfășurare în țară. 

Putin are 2000 de agenți secreți în Germania

Într-adevăr, există ipoteza că până la 2.000 de agenți secreti ruși au fost trimiși de Putin în Germania.

Potrivit informațiilor tabloidul german, ofițerii de securitate au identificat deja 200 de spioni. 

Sarcina lor este să adune informații despre politicieni, critici ai Rusiei și lideri de companii. În plus, după cum a explicat inspectorul șef și fostul președinte al Asociației anchetatorilor penali germani Sebastian Fiedler, îndatoririle lor includ, de asemenea, să perturbe societatea. Crima nu este exclusă.

Vârful aisbergului

Există temeri că cei 200 identificați, însă, nu constituie decât vârful aisbergului. Experții în securitate națională consideră că președintele Vladimir Putin a trimis până la 2.000 de ofițeri în Germania. Potrivit fostului șef al serviciilor secrete britanice (MI6), John Sawer, „amploarea activităților agresive ale serviciilor secrete ruse în toată Europa este clară. Probabil că știm doar 10% din ceea ce fac”.

Sindicatele de poliție avertizează cu privire la atacuri în Germania

Ținta unor atacuri

Săptămâna trecută, președinții a două sindicate germane de poliție au avertizat că refugiații și reprezentanțele germane ar putea deveni ținta unor atacuri. 

Rainer Wendt afirmase că „serviciile secrete ruse nu ezită să-și practice meseria criminală pe pământul german”. Acum el a adăugat că este necesară prevenirea „actelor de sabotaj în bazele NATO din Germania”.

Puteţi urmări alte știri din Germania şi pe Google News!

Sursa: ziarulromanesc.de

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri