0.9 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Regina a primit vizita Emirului din Qatar la Castelul Windsor

Publicat peMonarhul a dat mâna cu Șeicul Tamim bin Hamad Al Thani la o zi după ce a folosit mașinuța de golf pentru a face turul Chelsea Flower Show.

Regina, a cărei sărbătoare națională a Jubileului de Platină urmează în doar o săptămână, s-a întâlnit cu Emirul în camera de zi Oak Room.

Regina a purtat o rochie florală verde cu albastru și a zâmbit larg în timp și-a întâmpinat oaspetele.

Regina a suferit de ‘ probleme episodice de mobilitate ‘ în lunile recente, a spus Palatul Buckingham după ce aceasta a fost nevoită să rateze Deschiderea Statului în Parlament la începutul lunii Mai, pentru prima dată în 59 de ani.

Înainte de întâlnirea cu Maiestatea sa de Marți, Emirul a avut o discuție bilaterală cu Premierul Boris Johnson și l-a invitat să călătorească în Qatar pentru a urmări Cupa Mondială din iarna aceasta.

Turneul a fost lovit de acuzații conform cărora s-au făcut abuzuri asupra drepturilor omului împotriva muncitorilor migranți aduși în țară pentru a ajuta la construirea noilor stadioane pentru turneu.

Dreptul Qatarului de a organiza evenimentul sportiv major a fost pus public sub semnul întrebării la Congresul FIFA din Doha în Martie, cu președintele federației norvegiene spunând că ‘ nu este loc ‘ pentru gazde care nu pot garanta legal siguranța persoanelor LGBTQ+.

Relațiile între persoane de același sex sunt considerate incriminate în mod direct conform legii statului din Golf, producând griji legate de siguranța persoanelor LGBTQ+ care vizitează țara pentru turneu și cei din acea comunitate care locuiesc acolo.

FIFA și Curtea Supremă au insistat că suporterii din comunitatea LGBTQ+ vor fi bine primiți.

Sursa: www.angliamea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri