1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Schema de casare pentru autovehicule a fost extinsă la toți londonezii!

Publicat peEligibilitatea pentru o schemă de casare a fost extinsă la mai mulți oameni înainte de extinderea zonei cu emisii ultra scăzute (Ulez) la toată Londra.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a anunțat că toți londonezii cu o mașină neconformă pot accesa până la 2.000 de lire sterline pentru a-și înlocui vehiculul.

De asemenea, se acordă mai mult sprijin întreprinderilor mici, organizațiilor de caritate și celor cu dizabilități.

Anterior, doar cei cu beneficii puteau participa la schema dată.

Schimbarea vine după ce liderul laburist Sir Keir Starmer l-a îndemnat pe primarul laburist să „reflecteze” la problemele extinderii zonei Ulez după pierderea partidului în alegerile parțiale din Uxbridge în iulie.

Pentru a finanța extinderea, domnul Khan plănuiește să folosească 50 de milioane de lire sterline din rezervele Primăriei. Această decizie duce totalul fondului de casare de la 110 milioane lire sterline la 160 milioane lire sterline.

Schema va fi disponibilă pe principiul primul venit, primul servit, cu londonezii cu venituri mici și cu dizabilități care au avut deja șapte luni pentru a aplica.

Vehiculele care se conformează automat sunt mașinile și furgonetele pe benzină fabricate după 2006, mașinile și furgonetele diesel fabricate după 2015 și motocicletele fabricate după 2007.

Sursa: www.angliamea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri