28.9 C
București
luni, 4 iulie 2022

Scurgere de gaz în Soho: 400 de persoane evacuate

Publicat pePompierii au ajutat la evacuarea a 400 de persoane și au închis părți din Soho după o scurgere de gaz suspectă.

Aproximativ 400 de rezidenți și personalul au fost evacuați din clădirile din zona înconjurătoare, ca măsură de precauție, a transmis Brigada de Pompieri din Londra.

Cordoanele de poliție au blocat strada Poland, unde scurgerea a fost descoperită pentru prima dată luni, la ora 13.00.

Turiștii și muncitorii au fost escortați din birouri și restaurante pe Oxford Street, în timp ce poliția a blocat drumurile din jur.

Au fost prezente două mașini de pompieri de la stațiile de pompieri Brixton și Kensington.

MPS Westminster, a postat pe Twitter: „Vă putem informa cu privire la o scurgere de gaz care a fost identificată la Poland St W1F.

„LFB și Poliția sunt prezenți. Clădirile din apropiere sunt în prezent evacuate, drumuri închise și coridoarele au fost puse în aplicare ca măsură de siguranță.”

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a declarat: „Poliția ajută în urma unei scurgeri de gaz. Ofițerii au fost chemați luni, 4 aprilie, la ora 13:05, în zona Poland Street, în Westminster, pentru a raporta o scurgere de gaz. Ofițeri, Serviciul de Ambulanță din Londra și Brigada de Pompieri din Londra au venit la fața locului.”

Ei au adăugat: „Nu avem informații despre vreo rănire. Închiderea drumurilor locale este în vigoare și unele clădiri au fost evacuate în timp ce serviciile de urgență se ocupă de caz”.

Sursa: www.angliamea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri