4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

UK-ul se va scălda în razele soarelui și temperaturi plăcute din nou

Publicat peBritanicilor udați de ploi torențiale în acest început de săptămână li s-a spus că ar putea avea parte din nou de temperaturi prietenoase în curând.

Este o senzație tomnatică în aer, cu o zi cu vreme furtunoasă și patru avertismente meteo galbene de ploaie din partea Biroului de Meteorologie. Mai târziu în cursul acestei săptămâni, sunt probabile și vânturi puternice care ar putea ajunge la 60mph.

Dar după o vară umedă, Septembrie a adus și soare, împreună cu două weekenduri glorios se calde. Iar pe data de 9 Septembrie UK-ul s-a bucurat de cea mai călduroasă zi a anului, cu temperaturi de 32,7 C la Aeroportul Heathrow.

Pentru cei care se temeau că vremea caldă s-a terminat pentru anul acesta, prognozatorii au spus că va mai urma înainte de sfârșitul acestei luni, precum și posibilitatea de vreme însorită de la un capăt la altul si temperaturi plăcute.

James Madden, prognozator pentru Exacta Weather, a declarat pentru  Daily Star: “Chiar mai târziu în cursul lunii există posibilitatea ca presiunea înaltă să se acumuleze și să îmbăieze țara în soare de la un capăt la altul și temperaturi plăcute. Asta ar putea duce și la doborârea recordurilor de temperaturi în luna Septembrie până la sfârșitul acesteia.’

În timp ce previziunea Biroului de Meteorologie pentru zilele ce urmează este posomorâtă, aceasta prezice ‘vreme frumoasă și uscată cu soare pe alocuri’ amestecată cu ploi.

Prognoza pe termen lung între 23 Septembrie și 2 Octomrbie spune: ‘Începutul perioadei prezintă probabilitatea de s acea vreme frumoasă și uscată, cu soare pe alocuri. Ceva nori și posibile averse se vor răspândi în zonele vestice mai târziu spre Sâmbătă.’

Sursa: www.angliamea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri