0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Wadhurst – cel mai bun loc pentru a trăi în Marea Britanie!

Publicat peWadhurst din East Sussex a fost desemnat drept cel mai bun loc de locuit din Marea Britanie. Judecătorii de la Sunday Times au spus că orașul oferă „aproape tot ceea ce este necesar pentru viața modernă în miniatură”.

Un câștigător a fost selectat și în Scoția, Irlanda de Nord și Țara Galilor, precum și în fiecare regiune din Anglia.

Helen Davies, editorul revistei Best Places To Live, a declarat: „Priveliști atractive, vecinii buni și o casă confortabilă sunt cele mai bune apărări atunci când stresul vieții moderne pare copleșitor”.

Judecătorii au lăudat orașul pentru școlile sale bune, transport convenabil, varietatea de magazine și pentru că este înconjurat de peisaje uimitoare.

Wadhurst Warriors, un grup de părinți care au început strângerea de fonduri pentru școala primară a orașului în 2004 și care și acum strâng bani pentru întreaga localitate, au fost lăudați drept „vedelele spectacolului”.

Președintele Wadhurst Warriors, Chris Poulton, a declarat: „Credem că Wadhurst este cel mai bun loc pentru a trăi și asta se datorează faptului că lucrăm împreună pentru a face din acest oraș un loc în care toată lumea poate fi sprijinită”.

„Nu o facem pentru noi înșine, o facem pentru comunitate”.

Orașul, care are o populație de mai puțin de 5.000 de oameni, este cel mai mic câștigător al premiului din istoria sa de 11 ani.

Sursa: www.angliamea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri