4.6 C
București
luni, 4 decembrie 2023

WhatsApp va permite blocarea și ascunderea ‘conversațiilor intime’

Publicat pe


WhatsApp a introdus o nouă opțiune de securitate, care vă permite să păstrați private conversațiile sensibile.

Opțiunea ‘chat lock’ va permite utilizatorilor să își protejeze ‘cele mai intime conversații în spatele unui alt strat de securitate’.

Această opțiune funcționează prin blocarea conversației cu o parolă și plasarea acesteia într-un folder separat.

Atunci când cineva vă trimite un mesaj și aveți conversația cu respectiva persoană blocată, numele acesteia și conținutul mesajului vor fi și ele ascunse. Deci, chiar dacă telefonul dumneavoastră este la altcineva, conversația va rămâne privată.

‘Noua opțiune de blocare a conversațiilor în WhatsApp face ca acestea să fie mai private. Acestea vor fi ascunse într-un folder protejat cu parolă și notificările nu vor apărea, la fel și conținutul mesajului’, a spus deținătorul aplicației WhatsApp Mark Zuckerberg, într-o postare care anunță această nouă opțiune.

Blocarea unei conversații ia firul acesteia din inbox și îl pune în propriul său folder, care poate fi accesat doar folosind parola telefonului sau prin biometrie, precum amprenta digitală.

Chat Lock se alătură listei în creștere a WhatsApp cu opțiune intimitate, de care utilizatorii pot profita, inclusiv criptare de la un capăt la altul și păstrarea mesajelor criptate, celor dispărute, blocarea screenshot-urilor, controlul asupra cine poate vedea când ați fost ultima dată online și multe altele.

‘Credem că această opțiune va fi minunată pentru oamenii care au motive să-și împărtășească telefonul din când în când cu un membru al familiei sau în acele momente în care altcineva vă ține telefonul exact la acel moment când un mesaj foarte special sosește’, a spus WhatsApp.

Compania a spus că în decursul următoarelor câte luni vor adăuga mai multe opțiuni pentru Chat Lock, inclusiv blocarea pentru dispozitive companion și crearea unei parole pentru conversații pentru a putea utiliza o parolă diferită de cea a telefonului dumneavoastră.

Puteți bloca un chat prin apăsarea pe numele unui contact sah grup si selectarea opțiunii de blocare.

Pentru a dezvălui aceste conversații, trageți ușor de inbox în jos și introduceți parola telefonului sau cea biometrică.

Sursa: www.angliamea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri