8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

CFR Călători vrea să modernizeze sistemul național de emitere a legitimațiilor de călătorie și rezervări locuri în trafic local. Echipamentele – uzate fizic și moral de peste 10 ani

Publicat pe


CFR Călători vrea să modernizeze sistemul național de emitere a legitimațiilor de călătorie și rezervări locuri în trafic local, urmând să cumpere, printr-o licitație, echipamente IT și soluții software. Contractul a fost estimat la 31,3 milioane de lei, fără TVA, pentru doi ani.

„Obiectul achiziției îl reprezintă înlocuirea unei părți semnificative din componentele actualei soluții de emitere a legitimațiilor de călătorie în trafic intern, Sistemul informatic integrat xSell. Echipamentele care se înlocuiesc sunt uzate fizic și moral și sunt ieșite din suport de peste 10 ani.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV BCR și Eximbank au mers cu oferte la Primăria Capitalei

Procesul de înlocuire a infrastructurii de prelucrare xSell va acoperii două arii, și anume o parte de platforma hardware și software centrală și serverele din stațiile de cale ferată, agenții și centre regionale. De asemenea, sunt solicitate servicii de instalare în centrul de date și în locații, de configurare a sistemelor fizice și virtuale, de integrare în infrastructura IT existentă, de migrare a aplicațiilor xSell pe noile echipamente (migrare însoțită de modificarea și adaptarea aplicațiilor la tehnologiile actuale)”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Ofertele vor fi deschise spre finele lunii septembrie.

CFR Călători este controlată de Ministerul Transporturilor.Sursa: www.profit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri