4.5 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Firma de service electro-IT Depanero s-a mutat în Sema Parc

Publicat pe|
1 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at [email protected]

River Development, dezvoltatorul proiectelor Sema Parc și The Light, a închiriat un spațiu de peste 4.000 mp către Depanero, cea mai mare firmă de service electro-IT din România și parte din grupul eMAG, în două dintre clădirile din Sema Parc. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Griffes România.

De la finalul lunii septembrie, Depanero își va desfășura activitatea în două dintre clădirile din zona estică a parcului de afaceri. O suprafață de peste 4.000 mp a fost rezervată pentru relocarea activității echipelor tehnice, de operațiuni și customer support. În cea de-a doua clădire cu acces stradal din Splaiul Independenței va fi asigurat serviciul de recepție clienți.

River Development este un investitor și dezvoltator imobiliar cu capital românesc, cu activitate de peste 18 ani pe piața locală, ce dezvoltă două dintre marile proiecte de reconversie urbană ale capitalei: Sema Parc din Splaiul Independenței – cca. 1.000.000 mp GBA și The Light, de pe Bulevardul Iuliu Maniu, cca. 150.000 mp GBA. Ambele sunt situate în zona central-vestică a capitalei și se află în diferite stadii de dezvoltare.

River Development are în portofoliu peste 150.000 mp de spații de birouri și a livrat în ultimii trei ani peste 38.000 mp de clădiri noi clasa A, în cadrul proiectului Sema Parc. Clădirile London și Oslo sunt cele mai noi autorizate și recepționate și care au adăugat în trimestrul al II-lea al acestui an, alți cca. 31.500 mp (GLA) de birouri clasa A în zona central-vestică a orașului.

În ce privește cel de-al doilea proiect de portofoliu – The Light, River Development a livrat deja prima fază – The Light One, o clădire de birouri de clasă A (21.653 mp GLA) și se află în proces de avizare și autorizare a celei de-a doua clădiri – The Light Two (28.589 mp), cu termen de execuție și livrare Q4 2024.Sursa: www.forbes.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri