1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

IN INSTANTA Unirea Shopping Center vrea anularea alegerilor Consiliului Reprezentantilor Actionarilor SIF Muntenia

Publicat peUnirea Shopping Center a cerut, în instanţă, anularea alegerilor Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia (SIF4), după cum reiese dintr-un raport al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF-ului, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Concret, Unirea Shopping Center cere Tribunalului Bucureşti constatarea nulităţii absolute a tuturor hotărârilor adoptate în cadrul adunării acţionarilor SIF Muntenia din data de 22 iulie şi, în subsidiar, anularea deciziilor. Atunci, Dragoş Ştefan Gioga, Robert-Cosmin Pană şi George-Alin Ştefan au fost aleşi în calitate de membri ai Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia, cu un mandat de patru ani.

La adunarea acţionarilor SIF Muntenia din luna noiembrie a anului trecut, când pe ordinea de zi s-a aflat inclusiv revocarea administratorului SIF-ului, la cererea lui Ben Madadi care pe atunci era cel mai mare investitor al societăţii, niciunul dintre membrii Consiliului nu a fost prezent în sală. În acel moment, Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor SIF-ului era format din Ştefan Dragoş Gioga ce ocupa funcţia de preşedinte şi membrii Mihai Chişu şi George-Alin Ştefan. La alegerile din iulie Mihai Chişu nu a mai candidiat, locul său fiind luat de Robert-Cosmin Pană.

Menţionăm că Robert-Cosmin Pană este unul dintre cei doi vice-preşedinţi ai Bursei de Valori Bucureşti, fiind singurul component al bord-ului operatorului pieţei noastre de capital care nu are poză pe site-ul BVB.

La jumătatea acestui an, Unirea Shopping Center era deţinută în proporţie de 80% de Nova Group Investments Romania, firmă controlată de familia Adamescu, în timp ce SIF Muntenia avea 10,8% din societate.Sursa: www.bursa.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri