2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Inaugurarea podului suspendat peste Dunăre de la Brăila se amână în primăvara anului 2023

Publicat pe|
1 views

Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat oficial, după o verificare pe șantierul podului suspendat de la Brăila, că obiectivul nu va fi finalizat în luna decembrie 2022. Atât podul de doi kilometri, cât și lucrările la drumurile de legătură sunt întârziate. Astfel, inaugurarea podului se amână până în primăvara anului 2023.

Ionel Scrioșteanu a declarat într-o postare pe Facebook că a făcut o vizită neanunțată pe șantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, pentru a verifica dacă promisiunea antreprenorului cu privire la darea în folosință a obiectivului, în luna decembrie 2022, se confirmă.

Ionel Scrioșteanu: „Stadiul șantierului, mobilizarea de oameni, utilaje și resurse din șantier nu confirmă susținerile repetate ale asocierii de antreprenori cu privire la finalizarea lucrărilor în luna decembrie atât a podului, cât și a primei etape a drumurilor de legătură.”

El a precizat că va solicita Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prezența zilnică a responsabililor de acest proiect în șantier, pentru a avea o monitorizare permanentă a resurselor asumate și mobilizate în teren. 

Ionel Scrioșteanu: „Antreprenorul principal a promis că ne va comunica un grafic de lucru detaliat pe zile, până la sfârșitul anului, care să cuprindă necesarul și mobilizarea de resurse (umane, materiale și logistice), astfel încât să demonstreze tehnic posibilitatea de a se pune în circulație podul și prima etapă a drumurilor de legătură, în luna decembrie”.Sursa: www.forbes.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri