1.8 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Liniile aeriene Emirates au modernizat spectaculos Airbus A380

Publicat pe|
1 views

Emirates au modernizat 52 de nave Airbus A380 cu cabine noi și cu secțiuni dedicate premium economy, care vor fi disponibile pentru prima dată pentru zboruri în SUA în luna decembrie.

Emirates este prima linie aeriană din Orientul Mijlociu care va introduce cabine premium economy, transformând cea mai mare navă de pasageri din lume într-un mijloc de transport confortabil pentru toți călătorii, potrivit Business Insider.

Emirates a modernizat pentru prima dată nave Airbus A380 pentru evenimentul Dubai Airshow 2021. Multe linii aeriene care au astfel de nave nu au putut decide ce anume să facă cu ele în timpul pandemiei, care a schimbat pentru totdeauna modul în care oamenii aleg să călătorească.

În timp ce unele lunii aeriene cum sunt Air France, Malaysia Airlines, Thai Airways și Etihad Airways au ales să pună pe tușă navele A380, altele, dintre care Emirates, Lufthansa și Qantas au decis să continue să le folosească.

Nu este surprinzător că Emirates, care este cel mai mare operator de A380 din lume, a decis să modernizeze cele 123 de nave și să continue să le folosească pentru anii care urmează. Mai mult, Emirates oferă clienților motive în plus să aleagă zborurile operate de ei: cabine modernizate și confort mare pentru zborurile lungi.

Modernizările sunt atât pentru first class – care acum are uși mai largi pentru fiecare apartament, culori și ornamente noi, cât și pentru business class. “Nava A380 a Emirates este deja cea mai căutată experiență de zbor din lume, iar acum am făcut-o chiar și mai bună,” a spus Tim Clark, președintele Emirates, într-o declarație preluată de Business Insider.

Rutele pe care zboară cel mai des A380 a Emirates sunt spre Dubai și London, Paris și Sydney, Australia. Datorită feedback-ului “copleșitor pozitiv, cu cerere mult peste așteptări,” Emirates va introduce navele modernizate A380 în cinci noi piețe, inclusiv în SUA. Noile rute de zbor vor acoperi, așadar, trasee care pleacă din Dubai spre New York-JFK, San Francisco, Melbourne, Singapore și Auckland, Noua Zeelandă.

Primul zbor la New York va fi în 1 decembrie, iar al doilea traseu către aceeași destinație va fi adăugat în 15 martie 2023. Zborurile către San Francisco vor începe în 15 februarie 2023.Sursa: www.forbes.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri