17.7 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Premierul demisionar al Marii Britanii, Boris Johnson, a sărbătorit un an de căsnicie la o cabană de lux din Slovenia

Publicat pe|
1 views

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, și soția sa, Carrie, au petrecut o mini-lună de miere de un weekend la eco-resortul Vila Planinka din munții Sloveniei.

Boris Johnson și-a oficializat relația cu Carrie în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la Westminster Abbey în mai 2021, în plină pandemie. Săptămâna trecută, cei doi și-au luat revanșa, reînnoindu-și jurămintele la Daylesford House, în fața unei asistențe numeroase alcătuite din familie, prieteni și parlamentari.

Soții Johnson au plecat apoi pentru trei zile în Slovenia fără fiul lor, Wilf, de doi ani, și fiica lor, Romy, de șapte luni. 

În vârstă de 34 de ani, Carrie este a treia soție a lui Boris Johnson, 58 de ani, care mai are cinci copii din cele două mariaje precedente.

Cuplul s-a cazat la Vila Planinka, un hotel-boutique de cinci stele care oferă oaspeților săi ocazia de a se deconecta de la cotidian și a-și încărca bateriile.

De exemplu, în camere nu există Wi-Fi, conexiunea la Internet fiind disponibilă doar în hol sau la cerere.

Cotidianul Telegraph, care a stat de vorbă cu proprietara hotelului, scrie că soții Johnson au fost foarte activi pe perioada șederii la Vila Planinka: au înotat în lacul din apropiere, au făcut drumeții, au vizitat peștera Postojna și castelul Predjama.

Și nu au fost mofturoși, deloc, după cum declară pentru Telegraph proprietara hotelului: „Nu au avut nicio solicitare specială. Prim-ministrul a fost foarte încântat de mâncare și de băutură. Dacă toți oaspeții ar fi ca ei, am fi foarte norocoși.”

Foto Gov.uk, Vila PlaninkaSursa: www.forbes.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri