4.4 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Primăria Bucureşti pune la bătaie spaţii comerciale de 65 mil. euro pentru care poate obţine peste 2 mil. euro lunar din chirii. „Vom scoate la licitaţie spaţiile comerciale din centrul Capitalei pe măsură ce ele sunt igienizate şi reparate.“

Publicat peDacă ar vinde toate spaţiile comerciale, primăria ar putea încasa peste 65 de milioane de euro, iar prin închiriere ar putea obţine venituri lunare de peste 2 milioane de euro.

„Vom scoate la licitaţie spaţiile comerciale din centrul Capitalei pe măsură ce ele sunt igienizate şi reparate“, spun reprezentanţii direcţiei de presă a primăriei, la solicitarea ZF Cele 642 de spaţii cumulează 65.598 de metri pătraţi şi au, fiecare, suprafeţe de la 6 la peste 1.000 de metri pătraţi.

Bulevardul Ion Câmpineanu, calea Dorobanţi, bulevardul Gheorghe Magheru, Calea Griviţei, Calea Plevnei, şoseaua Nicolae Titulescu sunt câteva dintre arterele principale din Bucureşti unde se află spaţiile comerciale pentru care primăria Capitalei vrea să organizeze licitaţii cu strigare în vederea închirierii.

În total, este vorba despre 642 de spaţii libere, din totalul celor 1.736 pe care le administrează Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Fondului Imobiliar (AFI). Cele 642 de spaţii cumulează 65.598 de metri pătraţi şi au, fiecare, suprafeţe de la 6 la peste 1.000 de metri pătraţi. Comparativ, un mall cu o suprafaţă apropiată este ParkLake, care ajunge la 70.000 de metri pătraţi.

 

Sursa: www.zf.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri