2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Schimbare la vârful Profi: Gaetan Pacton preia din octombrie conducerea retailerului care deţine local peste 1.600 de magazine, după ce Pawel Musial a anunţat că se retrage din funcţie

Publicat peConducerea lanţului de magazine Profi, ce deţine local o reţea de peste 1.600 de magazine integrate şi partener, va fi preluată de Gaetan Pacton, actualului Vice-Preşedinte şi Chief Operating Officer, începând cu data de 1 octombrie, transmit oficialii companiei.

Numirea are loc în contextul în care Pawel Musial, cel care s-a aflat la cârma companiei în ultimii trei ani, a anunţat că se retrage din funcţie.

“După mulţi ani petrecuţi departe de casă, în sfârşit voi putea să dedic mai mult timp familiei şi intereselor mele”, spune Pawel Musial.

Gaetan Pacton are peste 20 de ani de experienţă în retailul alimentar, lucrând anterior experienţei de la Profi la Carrefour, Univers’all şi La Fourmi.

El s-a alăturat companiei în 2011, unde a deţinut funcţiile de director operational şi director de expansiune.

“În ultimii 12 ani am reuşit să construim reţeaua de retail alimentar cu cel mai mare număr de magazine şi cu cea mai rapidă rată de creştere”, adaugă Gaetan Pacton, directorul general în exerciţiu al Profi. 

Lanţul de magazine Profi, controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 9,5 mld. lei, cu 7,8% mai mare decât cea din 2020.

Retailerul este singurul jucător din co­merţul modern controlat de un fond de in­ves­tiţii. Mid Europa Partners a intrat în acţionariat în 2016, preluând com­pania de la un alt fond, Enterprise Investors.

 

Sursa: www.zf.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri