26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Acesta este noul The Crow!

Publicat pe


Urmează încă să fie stabilit dacă actorul din It, Bill Skarsgård, își va relua rolul Pennywise, clownul dansator, în noul prequel marca HBO Welcome to Derry, însă actorul pare să fie pregătit să-și pună vopsea albă pe față, pentru că numele lui pare să fie legat de rolul lui Eric Draven în mult-pregătitul remake la The Crow.

Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) urmează să semneze noua adaptare semnată James O’Barr a clasicei cărți de benzi desenate, după un scenariu de Zach Baylin (King Richard), în timp ce Skarsgård va juca alături de cântăreața nominalizată la Grammy FKA Twigs (Honeyboy).

„The Crow este un film frumos, sumbru, poetic și adeseori greu de înghițit”, spune Sanders. „Este o poveste despre iubire, pierdere, furie și răzbunare. Este o onoare să reluăm benzile desenate ale lui James O’Barr și să reimaginăm The Crow ca pe o voce premonitorie a zilei de azi…”

„The Crow a deținut, timp de multă vreme, un loc important din viața mea”, adaugă producătorul Ed Pressman. „Am încredere în viziunea lui Rupert și în scenariul pe care l-a dezvoltat împreună cu Zach, iar partenerii noștri au reușit ceva important pentru fanii Crow și au reinviat o generatie întreagă cu poveștile lor despre iubire și mântuire. Viziunea lui Rupert este emoționantă și abia aștept să văd The Crow în acțiune și pe marele ecran”.

The Crow a fost prima oară adaptat pentru marele ecran în 1994, atunci când Brandon Lee, cel care juca rolul lui Eric Draven, și-a pierdut viața pe platou într-un accident. Planurile pentru un remake datează de cel puțin cincisprezece ani, proiectul trecând pe la regizorii Stephen Norrington, Juan Carlos Fresnadillo, Francisco Javier Gutierrez, Corin Hardy, în timp ce printre actorii de pe listă se numărau Bradley Cooper, Mark Wahlberg, Channing Tatum, Ryan Gosling, James McAvoy, Tom Hiddleston, Luke Evans, Jack Huston, Nicholas Hoult, Jack O’Connell, Jason Momoa și chiar Alexander Skarsgard, fratele lui Bill Skarsgard, care ar fi primit propunerea încă din 2013.

Oare noul The Crow va avea mai mult noroc?

 copyrigt foto GQSursa: www.cinemagia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri