7.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Adevărul despre videoclipul făcut public de Will Smith, în care spune că ”regretă profund” incidentul de la Oscaruri. Ce l-a determinat să facă aceste declarații

Publicat pe

Articol publicat 02 august 2022

Au trecut câteva zile de când Will Smith a făcut public un videoclip în cadrul căruia a susținut că ”regretă profund” incidentul de la decernarea premiilor Oscar, iar acum o sursă apropiată acestuia a dezvăluit că actorul a fost influențat de soția lui, Jada Pinkett Smith, potrivit Us Weekly.

Will Smith a avut nevoie de patru luni de zile ca să ”iasă” să spună că regretă incidentul de la premiile Oscar, când l-a pălmuit pe Chris Rock, iar acum s-a aflat că soția lui a fost cea care l-a influențat să înregistreze acel clip.

”Jada a insistat ca Will să-și ceară scuze, pentru că acest nor întunecat s-a abătut și asupra emisiunii sale – Red Table Talk.”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului, precizând, de asemenea, că actorul în vârstă de 53 de ani ”nu a vrut niciodată” să facă asta.

Citește și:După scandalul cu Will Smith, Chris Rock a găsit dragostea alături de o cunoscută actriță de la Hollywood. Cei doi petrec pe iaht în Croația împreună cu prietenii lor celebri

Totodată, sursa respectivă a precizat că actorul a trecut prin momente extrem de dicile după incidentul de la gala oscar.

”Echipa lui a sperat ca acest val de ură să treacă, dar nu s-a întâmplat asta. Ar fi fost imposibil pentru el să meargă mai departe dacă nu ar fi vorbit despre incident, dacă nu și-ar fi cerut scuze.”, a mai precizat sursa respectivă.

Citește și: Chris Rock a avut, în sfârșit, o reacție după ce Will Smith l-a lovit la gala Oscar: “Oricine spune că vorbele dor, nu a primit niciodată un pumn în față”

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit pe scena Premiilor Oscar

La patru luni după ce Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith, acesta din urmă a dat publicităţii vineri o înregistrare video în care îşi cere scuze pentru comportamentul său „inacceptabil” şi îl încurajează pe colegul său de breaslă să vorbească oricând doreşte, relatează EFE.

„Mă simt ca naiba”, subliniază Will Smith în înregistrarea video, prima sa scuză audiovizuală publică după evenimentul petrecut la gala de decernare a premiilor Oscar din 2022 – Smith şi-a cerut scuze anterior într-un mesaj postat pe Instagram a doua zi după eveniment.

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, a spus Smith.

Will Smith a precizat că la acel moment „nu m-am gândit la câţi oameni vor fi răniţi”. Actorul şi-a cerut scuze în mod special mamei şi fratelui lui Chris Rock, Tony Rock, cu care a avut „o relaţie grozavă”. „A fost unul de-ai mei şi probabil că este ceva ireparabil”, a adăugat el.

Actorul a dat asigurări că şi-a petrecut ultimele luni „reproducând şi înţelegând nuanţele şi complexităţile a ceea ce s-a întâmplat în acel moment”.

„Nu există nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost comportamentul corect în acel moment”, a precizat el.

După ce „a dat ochii peste cap” la comentariul lui Rock referitor la capul său ras, soţia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith nu i-a spus nimic soţului ei, el fiind cel care a luat decizia de a-l lovi pe colegul său de breaslă, a dat asigurări actorul.

Citește și: Cum a reacționat mama lui Chris Rock, după ce fiul ei a fost lovit la gala Oscar de Will Smith: “Când i-a dat lui o palmă, m-a pălmuit și pe mine”

„Jada nu a avut nimic de-a face cu asta, îmi pare rău”, a spus Smith, care şi-a cerut de asemenea scuze propriei familii şi tuturor colegilor. „Aceasta este o comunitate, am câştigat pentru că aţi votat pentru mine. Şi chiar mi se frânge inima că v-am stricat momentul”, a spus el.

Smith a adăugat că această reacţie s-a datorat şi „propriilor experienţe” şi „istoriei” sale cu Chris Rock.

Academia de la Hollywood a decis în aprilie să nu retragă Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primit de Will Smith la 27 martie pentru rolul său din „The Williams Method” (2021), însă a hotărât să îi interzică actorului să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia le organizează, timp de zece ani.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri