29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Batarangul lui Batman și Replica Cowl Collectibles Numai la magazinul WB Studio

Publicat pe


În sfârșit a sosit ziua. După mulți ani de întârzieri și cinefili deprimați, Batmanul este în sfârșit în cinematografe. Filmul a avut una dintre cele mai memorabile campanii de marketing din amintirea recentă, cu unele dintre cele mai elegante postere și trailere din jur. Cu toate acestea, unul dintre cele mai interesante lucruri pentru orice noua lansare de mare film este marfa nesfârșită care vine cu el, iar Magazinul Warner Brothers Studio vă acoperă toate nevoile de lilieci pentru a vă pregăti să vedeți această epopee a crimei de justiție.

Magazinul are ceva pentru a satisface cardul Bat-Credit al tuturor, dar unul dintre cele mai tari și mai scumpe articole pe care le puteți găsi în acest magazin este Batmanul Replica Batarang. Aceasta este o replică la dimensiune completă care este placată cu metal, vine cu o vitrină acrilică transparentă și o placă cu logo-ul acum emblematic al filmului. Batarang vine și cu o șurubelniță pentru orice ajustări necesare, piesa vă va costa 525 USD.

Daca sunteti in cautarea de ceva mai ieftin are si magazinul Batmanul Capota replica. La fel ca și Batarang, aceasta este o replică la dimensiune completă și vine cu o carcasă acrilică transparentă, precum și un suport cu logo-ul filmului pe ea. Bat-Cowl are un preț de 425 USD.

Imagine prin Warner Bro. Studiouri

LEGATE DE: „Secvența de urmărire a mașinii lui Batman este laudetă de regizorul „Hot Fuzz” Edgar Wright

Acum, dacă cauți ceva mult mai ieftin, dar totuși foarte cool în sine, atunci Batmanul Batmobile 3D Puzzle te acoperă. Acest Batmobil are un miez de spumă laminată și vine cu o foaie de puzzle care se ridică la 5 ½ x 5 ½ inci. Produsul final este o descriere unică și elegantă a designului acum iconic de mașină musculară pentru filmul viitor, care amintește foarte mult de Neal AdamsBatmobilul din 70 de ani rulează pe benzile desenate Batman. Acest Batmobile vine la un preț foarte rezonabil de 4,95 USD.

Ultimul lucru pe care magazinul lui WB îl are de oferit este îmbrăcămintea exclusivă. Aceasta include cămăși cu design unic, precum și diverse cămăși cu multe dintre posterele cool The Batman pe ele, jachete inspirate de personaje pentru The Riddler, Batman și Catwoman, pantaloni de trening cu logo-ul Bat, căni și căni cu tematică de personaj și logo-ul lui Bat-Logo. pălării. Practic, orice ai nevoie pentru a arăta elegant în drumul tău pentru a vedea The Batman, acest magazin îl are. Tricourile costă 24-28 USD, hanoracele costă toate în jur de 60 USD, pantalonii de trening 49 USD, iar pălăriile 25 USD. Anumite articole precum jachetele și cănile nu pot fi găsite încă în magazinul online, dar având în vedere că filmul este lansat acum, cel mai probabil vor fi acolo în curând.

După cum sa menționat anterior, Batmanul a avut o campanie de marketing grozavă și este minunat să vezi asta reflectată în toată această marfă exclusivă. De asemenea, este plăcut să vezi că există ceva aici pentru gama de prețuri a oricărui fan Batman. Batmanul stele Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wrightși Andy Serkisși este regizat de Matt Reeves.

Bat-mania nu a mai fost atât de puternică din anii 80, așa că apucă toate marfa cu tematică lilieci pe care poți pune mâna și fugi la cinema pentru că BatmanulCăutarea răzbunării începe acum. Puteți arunca o privire la întreaga colecție aici, dar, între timp, verificați marfa de mai jos:

1646636027 704 Batarangul lui Batman si Replica Cowl Collectibles Numai la magazinul.5
1646636027 259 Batarangul lui Batman si Replica Cowl Collectibles Numai la magazinul.5
1646636027 38 Batarangul lui Batman si Replica Cowl Collectibles Numai la magazinul.5
1646636027 625 Batarangul lui Batman si Replica Cowl Collectibles Numai la magazinul.5
1646636027 326 Batarangul lui Batman si Replica Cowl Collectibles Numai la magazinul.5Sursa: cinematv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri