2.4 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Bill Skarsgård și Lily-Rose Depp, în discuții pentru Nosferatu

Publicat pe


Mult-așteptatul film Nosferatu, al lui Robert Eggers, începe să capete formă, cu Bill Skarsgård în discuții pentru personajul titular, scrie Variety. Alături de el ar putea juca Lily-Rose Depp, de asemenea în discuții pentru partitura feminină centrală.

Eggers urmează să joace, să semneze regia și producția noului film pe o temă cinematografică devenită clasică: obsesia unui vampir din vechime (Skarsgard) pentru o tânără din Germania secolului XIX (Lily-Rose Depp), pe care o urmărește, aducând cu sine spaime nerostite.

Filmul semnat Focus Features are producția semnată de Jeff Robinov, John Graham, Eggers, Chris Columbus și Eleanor Columbus.

În 2017, Variety anunța în exclusivitate că Eggers urmează să își facă propriul film Nosferatu, după ce în 1979 Werner Herzog făcuse un remake. În film urma să joace Anya Taylor-Joy, care colaborase cu regizorul la filmul său Indie The Witch și care, anul acesta, a jucat în producția The Northman.

După ce epidemia de Covid a decalat producția, planurile pentru Nosferatu s-au schimbat la rândul lor, ceea ce au condus la numeroase conflicte de programare, inclusiv prin renunțarea la colaborarea cu Harry Styles după ce, inițial, urma să joace alăture de Taylor-Joy.

Acum, cu Skarsgard și Depp în discuții pentru rolurile principale, lucrurile încep să se lege pentru noul film. Nosferatu va marca prima dată când Eggers face un film cu o serie de actori, printre care fratele mai mare al lui Skarsgard, Alexander Skarsgard, care a jucat în The Northman.

Bill Skarsgard este binecunoscut pentru rolul său reușit într-un rol terifiant – cel al clovnului Pennywise din It, sau It Capitolul II, cu alte titluri mai recente în palmares precum Eternals, marca Marvel, Nine Days și Barbarian, filmul horror produs tot de Skarsgard. Va apărea în John Wick: Capitolul 4, Boys Kills World și în remake-ul de la The Crow.Sursa: www.cinemagia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri