20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Cine e femeia pe care Daniel Radcliffe o iubește de aproape 10 ani. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare

Publicat pe

Discret cu viața personală, nu mulți știu că Daniel Radcliffe iubește de aproape 10 ani aceeași femeie. Deși nu au vorbit public despre căsătorie, actorul și iubita lui, Erin Darke, își doresc să scrie un proiect împreună. Cei doi nu ar fi la prima colaborare, după ce au mai apărut și în drama „Kill Your Darlings”, din 2013, când s-au și cunoscut și îndrăgostit. În 2020 au lucrat din nou, într-un episod al serialului de comedie „Miracle Workers”.

Starul devenit cunoscut în rolul lui Harry Potter, ajuns astăzi la 32 de ani, a vorbit cu cei de la revista People, cu ocazia lansării celui mai nou film al său, „The Lost City”, în care apare alături de Sandra Bullock și Channing Tatum. Britanicul a recunoscut că îi merge grozav atât pe plan personal, cât și profesional.

Citește și: Daniel Radcliffe, complet schimbat pentru un nou rol. Fotoreporterii l-au pozat cu o perucă voluminoasă și creață

Daniel Radcliffe si iubita lui, Erin, la premiera „The Lost City” / Foto: Profimedia

„Am o viață frumoasă. Sunt cu iubita mea de aproape un deceniu. Suntem foarte fericiți. Ne place să lucrăm împreună, dar nu este ceva ce vrem să facem tot timpul. Amândoi scriem, așa că dacă am reuși să facem asta împreună la un moment dat, ar fi cool”, a spus Radlicffe despre viața de cuplu, adăugând că și proiectele în teatru și film curg.

Erin a avut un cuvânt de spus când Daniel a primit propunerea de a juca în „The Lost City”, tânăra fiind la fel de entuziasmată ca el pentru acest proiect, mai ales că a fost implicată Sandra Bullock, una dintre actrițele pe care ea le adoră.

Citește și: Daniel Radcliffe, despre lupta cu dependența de alcool: Oamenii sunt șocați să afle că azi nu sunt un om distrus

Foto: ProfimediaSursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri