1.5 C
București
luni, 5 decembrie 2022

Cum a reacționat George Clooney când a aflat că Brad Pitt l-a numit „cel mai frumos bărbat”: „Are dreptate”

Publicat pe

Articol publicat 03 octombrie 2022

În urmă cu doar câteva săptămâni, Brad Pitt a declarat într-un interviu oferit pentru revisa Vogue, că bunul său prieten, George Clooney, este cel mai frumos bărbat din lumea cinematografică. Acum, Clooney a avut și prima reacția după declarațiile lui Pitt, susținând că fostul soț al Angelinei Jolie are dreptate. 

Întrebat care sunt, în opinia lui, cei mai frumoși bărbați din lume, Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, laureat cu Oscar, a mărturisit că, din breasla sa, George Clooney este în topul listei. 

„Dacă vorbesc din lumea cinematografică, pentru că este meseria mea, aș spune că cel mai frumos bărbat fost Paul Newman. El a fost o ființă umană cu adevărat specială, darnică, caldă și sinceră. Iar dacă vorbesc despre cei care mai sunt printre noi, aș spune că este clar George Clooney. De obicei, el mă scoate în față când vine vorba despre frumusețe, iar de data aceasta o să fac și eu același lucru pentru el. Un motiv pentru care i-am propus pe cei doi este că, în opinia mea, au îmbătrânit frumos”, a declarat Brad Pitt pentru Vogue. 

Citește și: Brad Pitt își mai poate adăuga o meserie în CV. Starul din „Bullet Train” a expus primele sale sculpturi la un muzeu din Finlanda

Câștigătorul Premiului Academiei, în vârstă de 61 de ani, a fost pe deplin de acord cu prietenul său, Brad Pitt, susținând, cu o atitudine lipsită de modestie, că acesta are dreptate: „Are dreptate în privința asta. Să recunoaștem. Are dreptate.”, a declarat Clooney. „Însă, cred că prima dată când a răspuns a spus că el însuși este cel mai frumos și a cerut să se mai filmeze încă o dată”, a glumit actorul. 

Brad Pitt are o listă „neagră” a starurilor cu care nu va mai lucra niciodată

Brad Pitt are o listă de actori cu care nu va mai lucra niciodată, a dezvăluit colegul său din „Bullet Train”, Aaron Taylor-Johnson. Superstarul de la Hollywood, în vârstă de 58 de ani, ține notițe despre actorii pe care îi adoră și despre cei cu care nu își dorește să mai colaboreze vreodată pe platourile de fimare, la fel ca Aaron (32 de ani).

„Vrea doar să aducă lumină și bucurie în lume și să fie în preajma oamenilor care vor să se simtă bine, să se distreze”, a spus Taylor-Johnson pentru Variety, notează Daily Mail. „Lucrezi cu atât de mulți actori și după un timp ajungi în punctul în care începi să-ți notezi: ‘Cu siguranță nu mai lucrez niciodată cu această persoană’”, a spus el, adăugând: „Brad face și el asta: are lista ‘bună’ și lista ‘neagră’”.

Citește și: George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon, în discuții pentru un nou film din franciza „Ocean’s”, la 15 ani de la ultima peliculă împreună

Două actrițe sunt cu siguranță pe lista „albă” a lui Pitt: Sandra Bullock și Joey King. Brad a apărut în „The Lost City”, în care Sandra a jucat rolul principal, iar ea a interpretat-o pe Maria Beetle, în cel mai recent film al actorului „Bullet Train”. Iar el speră că va colabora din nou cu „vechea sa prietenă”.

Starul din „Fight Club” a mărturisit într-un interviu recent: „Sandy este o veche prietenă. Este o persoană puternică, devotată, la care am putut apela de-a lungul anilor și am făcut-o de multe ori, iar ea a fost mereu acolo pentru mine”.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri