5.7 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

De ce a fost Julia Roberts puțin ”enervantă” la filmările ”Ticket to Paradise”. George Clooney a rupt tăcerea în direct: ”I-am cerut să mă lase în pace!”

Publicat pe

Articol publicat 01 octombrie 2022

George Clooney, actorul în vârstă de 61 de ani, a vorbit despre cum au decurs filmările pentru ”Ticket to Paradise”, film în care joacă alături de Julia Roberts, iar acesta a făcut o mărturisire ce a lăsat loc de interpretări.

În cadrul unui interviu în care își promova cel mai nou film, actorul a mărturisit că s-a distrat la filmări alături de Julia Roberts, însă a glumit că s-a plictisit repede, ținând cont că ea apărea mereu la ușa lui.

Citește și: George Clooney, despre momentul sărutului cu Julia Roberts din „Ticket to Paradise”: Da, i-am spus soției. Am tras scena de 80 de ori

”A fost distractiv să filmăm împreună. Julia este o prietenă bună.”, a spus el, mărturisind, de asemenea, că în timpul filmărilor, ei au locuit pe insula Hamilton. El și-a adus, însă, copiii și gemenii, însă Julia a venit singură.

”La un moment dat, însă, a devenit puțin enervant, pentru că ea n-a fost acolo cu familia ei. Venea în fiecare dimineață la noi și trebuia să-i oferim mâncare și să o ducem pe unde voia. La un moment dat, însă, i-am spus: <>”, a glumit actorul.

Vezi și: George Clooney, despre momentul sărutului cu Julia Roberts din „Ticket to Paradise”: Da, i-am spus soției. Am tras scena de 80 de ori

Ce declarații a făcut Julia Roberts despre George Clooney

Julia Roberts a vorbit într-un interviu acordat luni New York Times despre relația specială de prietenie cu George Clooney, actrița din „Pretty Woman” dezvăluind că starul din ER a salvat-o de la singurătate și disperarea completă, în perioada carantinei, pe platourile din Australia, când filmau pentru „Ticket to Paradise”. 

Julia Roberts a povestit în turneul de promovare pentru pelicula „Ticket to Paradise” că i-a fost atât de dor de familia ei la filmări, dar George Clooney a fost mereu acolo pentru a o ajuta să facă față situației.

Citește și: Julia Roberts și Sean Penn, de nerecunoscut în „Gaslit”. Actrița din „Pretty Woman”, dezvăluiri despre sărutul „periculos” cu Penn: S-ar putea să ne omorâm cât filmăm

„Soții Clooney m-au salvat de la singurătate și disperarea completă”, a declarat câștigătoarea Oscarului, în vârstă de 54 de ani, pentru The New York Times. „Nu cred că am mai petrecut atât de mult timp singură de când aveam 25 de ani.”

 Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri