31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Distribuția lui Jackass Forever pe Trading Casdorii, Spike Jonze și Safe Words

Publicat pe


Cu directorul a lui Jeff Tremaine Jackass pentru totdeauna Lansarea în cinematografe în acest weekend, am apucat de curând să vorbesc cu Omul mic, Chris Pontiusși Steve-O despre realizarea Măgar continuare. Ca un fan de multă vreme al Măgar serial, mă bucur să raportez că noul film te va face să râzi mult și probabil că te va face să privești de câteva ori de pe ecran. Pe lângă Wee Man, Pontius și Steve-O, Jackass pentru totdeauna stele Johnny Knoxville, Pericol Ehren, Dave Anglia, Preston Lacy. Noii membri ai distribuției fiind adăugați Jackass pentru totdeauna include Sean „Poopies” McInerney și Delfinul Jasperambele au jucat în recent Săptămâna rechinului Jackass special, Prea prost pentru a muri Zach Holmesmononimul Jasp, Eric Manaka, și Rachel Wolfson. De asemenea, puteți aștepta cu nerăbdare să vedeți legenda patinajului Tony Hawk, Tyler Creatorulcampion UFC Francis Ngannou, Chris Raab, Rob Dyrdek, Mitralieră Kellyși Eric André.

În timpul interviului distractiv, Wee Man, Chris Pontius și Steve-O au dezvăluit ce Măgar fanii ar fi surprinși să afle despre realizarea unui Măgar film, dacă folosesc un cuvânt sigur, astfel încât oamenii să-i lase în pace pe platoul de filmare, în ce zi le-a fost cel mai frică în timpul filmărilor și de ce, dacă au voie să se încurce cu Spike Jonze pe platourile de filmare și mai mult În plus, au vorbit și despre dacă vor schimba vreodată cascadorii pe platourile de filmare pentru că nu vor să facă una.

Imagine prin Paramount Pictures

LEGĂTATE: Recenzia „Jackass Forever”: O odă fantastică pentru prieteniile de lungă durată și rezistența corpului uman

Urmărește ce au avut de spus Wee Man, Chris Pontius și Steve-O în playerul de mai sus și de mai jos este o listă cu tot ce am vorbit.

Wee Man, Chris Pontius și Steve-O

  • Ce ar fi Măgar fanii să fie surprinși să afle despre realizarea unui Măgar film?

  • Pot folosi un cuvânt sigur pe platou, astfel încât regizorul Jeff Tremaine să știe să-i lase în pace?

  • Când au fost cei mai speriați stând pe platourile de filmare ale a Măgar film?

  • Au voie să se încurce cu Spike Jonze pe platoul de filmare?

  • Ei schimbă vreodată cascadorii pe platoul de filmare pentru că nu vor să facă una?

Imagine prin Paramount Pictures

Iată sinopsisul oficial pentru Jackass pentru totdeauna:

Sărbătorind bucuria de a fi din nou împreună cu cei mai buni prieteni ai tăi și o fotografie perfect executată pentru dingdong, echipa originală de jackass se întoarce pentru o altă rundă de spectacole de comedie hilare, absurde și adesea periculoase, cu puțin ajutor de la o distribuție nouă incitantă. Johnny și echipa împing plicul și mai mult pe 22 octombrie în jackass forever.Sursa: cinematv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri