25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Fortnite readuce construcția

Publicat pe


Clădirea a revenit. În această dimineață, Fortnite a reactivat cozile pentru caracteristica de creare a semnăturii; a fost eliminat temporar ca parte a celui mai recent sezon al jocului, care a fost lansat pe 20 martie.

Cu toate acestea, în timp ce construcția a revenit, spiritul axat pe luptă trăiește în modul Zero Build introdus anterior. Deocamdată, cele două versiuni ale jocului trăiesc una lângă alta, cu cozi atât pentru versiunea obișnuită, cât și pentru Zero Build, disponibile pentru lupta Solo, Duos, Trios sau Squad Battle Royale.

Capacitatea de a recolta materiale și de a construi structuri defensive a fost mult timp o trăsătură definitorie a Fortnite – și o parte din ceea ce l-a ajutat să-l diferențieze de alte jocuri battle royale precum PUBG și Apex Legends – ceea ce a făcut ca eliminarea sa temporară să fie și mai surprinzătoare.

Imagine: Epic Games

Absența construcției a fost oarecum echilibrată prin adăugarea unor mecanici concepute pentru a face jocul mai mobil, inclusiv alpinism și un sprint mai rapid. Aceste modificări au făcut parte dintr-un șir de upgrade-uri legate de mobilitate, care datează de câțiva ani.

Odată cu lansarea sezonului actual, dezvoltatorul Fortnite Epic Games donează toate veniturile sale din joc pentru eforturile umanitare din Ucraina până pe 3 aprilie. Începând cu 29 martie, efortul a strâns peste 100 de milioane de dolari.

Sursa: newit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri