12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Iată ce gafă a făcut regizoarea Jane Campion în discursul de mulțumire de la Critics …

Publicat pe


Regizoarea Jane Campion, al cărei filmThe Power of the Dog – este principalul favorit la Oscar, a primit critici pentru comentariile la adresa lui Venus și a Serenei Williams în timpul discursului de premiere la Critics Choice Awards, scrie Variety.

Luni dimineața, Jane Campion și-a cerut scuze pentru comentariile la adresa lui Venus și a Serenei Williams la Critics Choice Awards, declarând: „Am făcut un comentariu neinspirat prin care mi-am comparat propriile mele realizări cu acelea ale Serenei Williams și ale lui Venus Williams. Nu am avut de gând să minimalizez cele două legende de culoare și două atlete de talie globală”.

În timpul discursului de premiere pentru cel mai bun regizor în timpul ceremoniei de sâmbătă, Jane Campion a avut un comentariu controversat la adresa celor două legende ale tenisului, Venus și Serena Williams.

Cele două jucătoare de tenis sunt personajele filmului din 2021 King Richard – titlul face aluzie la numele tatălui celor două jucătoare, care a avut un rol crucial în formarea lor. Salutându-și colegii regizori bărbați din categoria ei de premii: anume pe Paul Thomas Anderson (Licorice Pizza), Kenneth Branagh (Belfast), Guillermo del Toro (Nightmare Alley), Steven Spielberg (West Side Story) și Denis Villeneuve (Dune), regizoarea a făcut o referire la cele două jucatoare de tenis: „Venus și Serena, sunteți adevărate minuni. Totuși, nu jucați împotriva bărbaților, ca mine”.

Comentariul a stârnit urale puternice, însă a fost criticat pe social media, unde a fost descris drept „nepotrivit” în cel mai bun caz, sau „arogant și ignorant”.Sursa: www.cinemagia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri