29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Iubita lui Rami Malek, despre ce a simțit când starul din „Bohemian Rhapsody” a dezvăluit public, pe scena Oscarurilor, că o iubește

Publicat pe

Joacă în filme de la 12 ani, a cunoscut faima mondială odată cu apariția în filmul „Bohemian Rhapsody”, se iubește cu celebrul Rami Malek, iar părinții ei sunt doi jurnaliști britanici celebri. Cu toate acestea, Lucy Boynton mărturisește că îi lipsește încrederea în propria sa persoană. 

Într-un interviu cu You, Lucy a declarat că în ciuda carierei sale vertiginoase și a poveștii de dragoste cu Rami Malek, ea s-a luptat mereu cu neîncrederea în sine.

Lucy Boynton, Chloe Womenswear Fall/Winter 2022/2023, Paris Fashion Week. Profimedia

Născută la New York, dar crescută în sudul Londrei, Lucy, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că deși faptul că are părinți jurnaliști ar fi trebuit să o ajute să se pregătească pentru o viață în lumina reflectoarelor, acest lucru nu s-a întâmplat cu adevărat: „Auzind de la mama despre interviurile cu actori, m-a ajutat puțin să nu mai fiu atât de intimidată de aceste expuneri. Dar toate acestea dispar în momentul în care ajung în această situație, pentru că devin atât de agitată”.

A fost însă rolul din filmul biografic despre Freddie Mercury, în care a interpretat-o pe cea mai apropiată prietenă a artistului, Mary Austin, pentru care acesta a scris piesa Love Of My Life, cel care a ajutat-o să dobândească mai multă încredere în sine.

Pelicula a fost pentru ea un succes atât din punct de vedere romantic, cât și profesional. 

În discursul său de acceptare a premiului Oscar pentru „Cel mai bun actor”, în 2019, Rami Malek, în vârstă de 40 de ani, care l-a interpretat pe Mercury, a spus: „Lucy Boynton, ești inima acestui film, ești mai mult decât un talent imens, mi-ai cucerit inima. Îți mulțumesc mult.”

Despre această declarație de dragoste, Lucy a mărturisit acum: „Poate sună atât de prostesc, dar chiar nu eram conștientă de elementul public al sentimentelor lui. Pur și simplu absorbi milisecundă cu milisecundă ceea ce se întâmplă, apoi, dintr-o dată, auzi aplauze și realizezi că a fost public, ceea ce este puțin ciudat”.

Ea a adaugat: „De la Bohemian Rhapsody am realizat că oamenii vor să vorbească cu tine despre ce se întâmplă. Poate fi cu adevărat intimidant, dar încerc să-mi amintesc că toată lumea… o face….Am crescut într-un mediu foarte creativ care nu urmează o structură specifică și care a fost cumva eliberator, pentru că atunci când slujba mea nu a urmat o anumită cale, nu a mai existat panică”.

TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIE PE RAMI MALEK, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE ȘTIU CĂ ACTORUL DIN BOHEMIAN RHAPSODY ARE UN FRATE GEAMĂN. CU CE SE OCUPĂ SAMI

 Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri