11.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Jamie Dornan, adevărul despre motivul pentru care Robert Pattinson ar fi fost invitat ”din milă” la petreceri: ”El era din altă ligă!”

Publicat pe

Faptul că Jamie Dornan și Robert Pattinson sunt prieteni de ani de zile nu este niciun secret pentru nimeni, însă acum actorul din ”Fifty Shades of Grey”, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre declarațiile pe care actorul din Twilight le-a făcut la începutul acestei luni, susținând că Dornan și gașca lui, actorii Andrew Garfield, Charlie Cox și Eddie Redmayne, îl invitau în oraș ”din milă”.

În cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight, pe care l-a acordat duminică, la Critics Choice Awards, Jamie Dornan a răspuns declarațiilor făcute de Robert Pattinson, explicând că actorul era ”într-o altă ligă” spre deosebire de el și de prietenii lui, întrucât el se bucurase de succes după apariția în ”Twilight”.

Citește și: Jamie Dornan, imagine rară cu soția sa și cele trei fiice: „Sunt nimic fără ele”

”Invitație din milă? Nu. Cred că Rob a fost doar altfel, el a avut succes mult mai devreme decât noi și ne gândeam: ”Oare se potrivește cu noi?” Noi nu lucram atunci, iar el muncea nonstop.”, a spus Dornan, adăugând: ”El a jucat în ”Twilight”, iar acest lucru l-a scos din stratosferă.”

Aceste declarații vin după ce la începutul acestei luni, Robert Pattinson a spus că Jamie Dornan, Andrew Garfield, Charlie Cox și Eddie Redmayne au fost colegi de apartament, însă el rar era invitat la petrecerile lor.

Citește și: Jamie Dornan, în cel mai sensibil interviu, despre pierderea sfâșietoare a părinților săi: Am învațat să nu las durerea să mă definească

Jamie Dornan a suferit după ce tatăl lui a murit 

Starul în vârstă de 39 de ani era izolat într-un hotel din Australia unde urma să înceapă filmările pentru „The Tourist” și mai avea patru zile de carantină când a primit vestea devastatoare despre dispariția tatălui său, Jim, un obstetrician de renume mondial. Cu restricțiile de călătorie și carantina în vigoare, Dornan nu a putut să zboare înapoi în Irlanda de Nord pentru a fi alături de familia sa în acele momente sfâșietoare.

Jim Dornan a murit în martie 2021, la vârsta de 73 de ani, după ce a contractat virusul în spital, în urma unei operații de rutină la genunchi. Jamie nu-și mai văzuse tatăl de 18 luni din cauza restricțiilor impuse de pandemie și a filmărilor.

După pierderea dureroasă, actorul din „50 Shades Of Grey” a recunoscut că 2021 a devenit „cel mai rău an… și cel mai greu”, „cea mai dură perioadă”, Jamie adăugând: „Am fost supus prea devreme în viața mea și acum din nou la multă durere și pierdere”.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri