9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Jane Seymour, mărturisiri neașteptate despre mama ei, care s-a stins în urmă cu 15 ani: ”Așa știu că e lângă mine, că îmi spune că totul va fi bine!”

Publicat pe

Jane Seymour, actrița în vârstă de 71 de ani, cunoscută pentru rolul interpretat în ”Dr Quinn, Medicine Woman”, a vorbit despre pierderea mamei ei și a făcut mărturisiri inedite. Miekie Frankenberg s-a stins din viață în 2007.

Au trecut mai bine de 15 ani de când mama ei s-a stins din viață, însă actrița susține că se bucură de susținerea ei în momente dificile, întrucât mereu apare câte o pană în jurul ei, fapt pentru care a ajuns să creadă că este vorba despre mama ei.

Citește și: Jane Seymour, în colanți și bustieră, la ora de pilates. Actrița din „Dr. Quinn Medicine Woman” arată impecabil într-o zi în care a renunțat la machiaj

De când a murit, mereu când se întâmplă ceva important, când am o decizie importantă de luat, apare câte o pană.”, a mărturisit actrița, continuând: ”E foarte ciudat!”

De asemenea, Jane Seymour și-a amintit un moment când a mers cu sora ei să o viziteze pe mama ei la un centru de îngrijire, însă n-a mai găsit-o. A găsit, în schimb, fix pe scaunul unde obișnuia să se relaxeze mama ei, o pană. De atunci, ea consideră că apariția penelor în jurul ei reprezintă un semn că mama ei este aproape.

Citește și: Jane Seymour, în costum de baie la 69 de ani. Actrița din Dr. Quinn, dezvăluiri în premieră: toți cei 4 soți au părăsit-o pentru alte femei

”Cred că e mama, da, încercând să vorbească cu mine, să-mi spună că totul va fi bine.”, a mai adăugat actrița, potrivit Daily Mail.

Jane Seymour, fostă Bond girl, spune că la 70 de ani are aceeași greutate ca la 17 ani

Jane Seymour, îndrăgită de o lume întreagă mai ales datorită rolului Michaela Quinn, a mărturisit că la 70 de ani are aceeași greutate ca la 17 ani. Într-o discutie cu Loose Women, actrița a dezvăluit și secretetele siluetei de model: o singură masă principală pe zi, Pilates, vinul, ciocolata și plimbările pe plajă.

Vorbind despre sitlul ei de viață în pandemie, fosta Bond girl a declarat: „Stau acasă, fac ce trebuie, port mască, nu socializez pe la Hollywood sau prin alte locuri mondene”. „Mă plimb pe plajă, fac Pilates… încerc să mă mențin în formă, să mănânc sănătos, dar nu am ținut niciodată o dietă, îmi permit să mănânc orice, dar cu moderație, este formula care funcționează pentru mine”.

Jane Seymour, în Hawaii. Instagram/Profimedia

Jane a povestit și despre singura ei masă principală pe zi: „Pentru mine a fost un truc bun. Dimineața mă bucur de o ceașcă de cafea. De obicei mă trezesc, ies să alerg și uit să mănânc până la prânz. Partenerul meu, David, ține postul intermitent și nici el nu mănâncă până la 14”.

Această masă principală conține „legume, pește sau o bucată de pui și rar o felie subțire de friptură”. Ca gustări, pe parcursul zilei, adoră „morcovii cruzi sau țelina”.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri