27.2 C
București
luni, 4 iulie 2022

Jason Momoa, reacție neașteptată după ce a fost surprins alături de Kate Beckinsale: ”Nu, nu suntem împreună!”

Publicat pe

Imaginile cu Jason Momoa și Kate Beckinsale, ce au fost surprinse la sfârșitul petrecerii Oscar Vanity Fair, au făcut înconjurul lumii, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva cei doi formează un cuplu. Actorul în vârstă de 42 de ani a reacționat, însă, acum și a lămurit totul.

Au trecut mai bine de trei luni de când Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 16 ani de căsnicie, iar zilele trecute, actorul a fost surprins în ipostaze inedite alături de Kate Beckinsale. Deși mulți au sperat ca cei doi să formeze cel mai nou cuplu de la Hollywood, actorul a declarat că nu se întâmplă nimic între ei.

Citește și: Jason Momoa a pus capăt zvonurilor că s-ar fi împăcat cu Lisa Bonet: ”Nu ne-am împăcat, suntem o familie!”

În imaginile care au făcut furori în toate colțurile lumii, actorul apare privind-o intens pe Kate Beckinsale, iar la un moment dat îi dă sacoul lui. El susține, însă, că acest gest a fost unul de cavalerism.

”A fost o nebunie. Am avut o conversație cu ea despre țara ei, am fost în Anglia, am filmat Aquaman 2. Toată lumea s-a gândit că suntem împreună. Nu, nu, era doar cavalerism, femeii îi era frig.”, a declarat actorul, potrivit Daily Mail.

Citește și: Jason Momoa și Kate Beckinsale au petrecut împreună la petrecerea de după Oscaruri. Actorul i-a împrumutat sacoul când au părăsit locația

Totodată, actorul a subliniat că nu formează un cuplu, insistând: ”Absolut, nu, nu suntem împreună. Ea este foarte drăguță, eu am fost foarte simpatic, am fost un gentleman.”, a mai adăugat el.

Jason Momoa și Kate Beckinsale au petrecut împreună la petrecerea de după Oscaruri

Jason Momoa și Kate Beckinsale par tot mai apropiați, iar imaginile cu ei doi au devenit virale. Cele două staruri au petrecut împreună, alături de Rita Ora și Taika Waititi, la petrecerea Vanity Fair de după Oscaruri, de la Annenberg Center, în Beverly Hills.

Fotografii i-au surprins în mai multe ipostaze la ieșirea din clădirea unde s-a ținut party-ul. La un moment dat, galant, Jason și-a dat jos sacoul pentru a-l oferi vedetei din „Pearl Harbor”, în timp ce așteptau afară să sosească mașina. Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri