33.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Jennifer Lopez, apariție bizară în Los Angeles. Artista și-a etalat picioarele perfect tonifiate într-o rochie mult prea scurtă

Publicat pe

Jennifer Lopez reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat și a fost în centrul atenției în repetate rânduri. De curând, însă, celebra cântăreață a fost surprinsă într-o rochie mult prea scurtă.

Jennifer Lopez este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, însă de curând, aceasta și-a etalat picioarele tonifiate într-o rochie hanorac mult prea scurtă, unele voci susținând că aceasta arăta de parcă ar fi uitat să mai pună ceva pe ea.

Jennifer Lopez, apariție bizară în Los Angeles. / Profimedia Images

Citește și: Jennifer Lopez, într-o rochie scurtă, la 52 de ani, la proiecția specială a filmului ”Marry Me”. Ben Affleck nu și-a putut ține mâinile departe de ea

În imaginile surprinse de fotografi, artista apare îmbrăcată într-o rochie portocalie, stil hanorac, pe care a asortat-o cu niște sandale cu tocuri înalte. Părul și l-a prins într-o coadă de cal, iar outfit-ul ei a fost completat de o geantă supradimensionată animal print și de ochelari de soare.

Jennifer Lopez, apariție bizară în Los Angeles.
Jennifer Lopez, apariție bizară în Los Angeles. / Profimedia Images

Artista a fost surprinsă în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, imediat după ce a coborât dintr-o mașină și se îndrepta către o întâlnire. 

 

Jennifer Lopez, adevărul despre relația cu Ben Affleck

JLo a povestit despre cum vede viitorul pentru ea și Ben și a mărturisit că acesta nu include o despărțire.

Jennifer a recunoscut că nu își dorește să vorbească prea mult despre relația ei cu Affleck, subliniind însă că „amândoi am crescut. Suntem la fel și suntem diferiți în același timp. Și asta e frumos.”

Jennifer Lopez, într-o rochie scurtă, la 52 de ani, la proiecția specială a filmului ”Marry Me” (13)
Jennifer Lopez, într-o rochie scurtă, la 52 de ani, la proiecția specială a filmului ”Marry Me” / Profimedia Images

„Da… să ai o a doua șansă la dragoste adevărată… da”, a continuat ea. „După cum am spus, am învățat multe. Știm ce este real și ce nu. Deci doar jocul s-a schimbat.”

Vezi și: BEN AFFLECK ȘI MATT DAMON DANSAU LA METROU CA SĂ CÂȘTIGE BANI ÎN PLUS: „AVEAM NIȘTE COSTUME DIN NAILON”

Gândindu-se la viitorul lor, Jennifer a spus că nu vede o despărțire.

„Nu cred că am fi ajuns din nou împreună dacă am fi crezut că ne vom îndrepta spre o despărțire”, a explicat Jennifer. „Simțim că ceea ce am găsit diacum este mai important ca oricând și modul în care protejăm asta și cum ne trăim viața – ce să împărtășim, ce să nu împărtășim – este echilibrul pe care îl avem acum, beneficiul experienței și înțelepciunea pe care le-am câștigat de-a lungul anilor.”

Noul film al lui Jennifer Lopez, „Marry Me”, va fi lansat în cinematografe și pe Peacock, de Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie.Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri