1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Jocul video Gollum se lansează în septembrie

Publicat pe


Stăpânul Inelelor: Gollum, viitorul joc video cu Gollum, care a fost dezvăluit pentru prima dată în 2019, va fi lansat în sfârșit pe 1 septembrie, a anunțat marți dezvoltatorul Daedalic Entertainment. Jocul va fi disponibil pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X / S, cu o versiune Switch în lucru pentru „mai târziu în acest an”, potrivit unui comunicat de presă.

Am putut vedea o scurtă previzualizare a jocului într-un apel Zoom săptămâna trecută. Dacă ești familiarizat cu natura umbră a lui Gollum din cărți și filme, nu vei fi surprins să auzi că te vei strecura mult pentru a ajunge acolo unde trebuie să mergi. Dar videoclipul a prezentat și un pic de traversare a mediului – Gollum a petrecut mult timp scalând pereții și făcând salturi mari pentru a evita pericolele. Jucătorii vor avea, de asemenea, oportunități de a reacționa la situații ca Gollum sau ca eul lui mai bun, Sméagol, iar alegerile tale pot avea consecințe asupra poveștii jocului în continuare.

Jocul Gollum începe o lună importantă pentru Lord of the Rings, deoarece se lansează cu o zi înainte de serialul TV The Lord of the Rings: The Rings of Power de la Amazon Prime Video. Și este bine să avem o dată de lansare solidă pentru un mare joc anul acesta, mai ales după ce jocuri precum Starfield, Redfall și Breath of the Wild au ajuns în 2023.Sursa: newit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri