17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

M. Night Shyamalan’s Knock At The Cabin îi distribuie pe Jonathan Groff și Ben Aldridge

Publicat pe


M. Night Shyamalanlui film misterios de groază Bate la cabanalui distribuția continuă să crească, acum cu adăugarea de Ben Aldridge și Jonathan Groff. După cum dezvăluie Deadline, Albridge și Groff se vor alătura vedetelor confirmate anterior Dave Bautista (Armata morților), Rupert Grint (Harry Potter), și Nikki Amuka-Pasare (Bulevardul 5).

Până acum, titlul este singurul indiciu pe care îl avem despre următorul film al lui Shyamalan. Anul trecut, cel Incasabil Cineastul a mai tachinat pe Twitter că următorul său proiect va fi „Super tight. Sub 100 de pagini.” Dimensiunea potențială a scenariului ar putea însemna că Shyamalan vizează un film la scară mai mică, asemănător cu Vizita în loc de un proiect de dimensiunea blockbuster. Din păcate, de atunci, nu mai rămâne decât să vedem un mic teaser care a anunțat noua dată de lansare a filmului, cu sunetele degetelor bătând în lemn.

Aldridge poate fi văzut în prezent în serie Pennyworth, inspirat din benzile desenate DC și concentrat pe majordomul loial al lui Batman. Steaua este, de asemenea, setat să apară următoarea în Focus Features’ Alertă spoilero adaptare cinematografică a celui mai bine vândut memoriu al unui jurnalist și scriitor Michael Ausiello. Cât despre Groff, actorul este cel mai bine amintit pentru interpretarea sa uluitoare în David Fincherlui Mindhunter, serialul Netflix aclamat de critici despre studiul care a dus la crearea termenului de „ucigaș în serie”. Groff a apărut și recent în Învierile Matrix pe langa Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss.

RELATE:‌ Exclusiv: M. Night Shyamalan reflectă asupra evoluției carierei sale, asupra filozofiei sale de filmare și asupra acel „vechi” final

Ultimul film al lui Shyamalan, Vechi, nu a reușit să impresioneze criticii. Chiar și așa, filmul s-a deschis puternic la box office, deoarece istoria de răsturnări neașteptate a cineastului aduce mereu curioși în cinematografe. Deci, nu este de mirare că realizatorul continuă să încheie oferte la Hollywood, Universal Pictures fiind atașat să distribuie Bate la cabana. Shyamalan a lucrat și ca producător executiv și regizor la serialul de groază psihologică Apple TV+ Servitorul, difuzând în prezent al treilea sezon. Sezonul 4 din Servitorul este deja în producție și va servi drept final de serie.

Shyamalan scrie, regizează și produce Bate la cabana, exact așa cum îi place lui. Păstrând controlul creativ complet asupra muncii sale, Shyamalan se poate asigura că cele mai mari secrete ale acestui film nu vor fi stricate din timp. Chiar și așa, secretul din jur Bate la cabana a fost mai mare decât de obicei, ceea ce, desigur, ne atrage doar curiozitatea. Cu atât de mulți oameni talentați deja atașați de proiect, nu ar trebui să dureze mult până când Shyamalan dezvăluie ce Bate la cabana e totul despre. Cel puțin așa sperăm, pentru că filmul este programat să fie lansat abia pe 3 februarie 2023 și am prefera să nu fim ținuți în întuneric încă un an.Sursa: cinematv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri