3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Margot Robbie, imaginea distracției pe iaht în Formentera. Actrița, răvășitoare în costum de baie, a fost sufletul petrecerii, alături de bunul ei prieten Rami Malek

Publicat pe

Articol publicat 15 august 2022

Margot Robbie a avut un an plin pe plan profesional, iar următoarea perioadă se anunță la fel de aglomerată. Actrița a profitat acum de câteva zile de vacanță și s-a relaxat în Mediterană, pe un iaht ancorat lângă insula Formentera. Vedeta în vârstă de 32 de ani este însoțită de soțul său, Tom Ackerley, și de bunul ei prieten Rami Malek, câștigătorul Oscarului pentru rolul Freddie Mercury din lungmetrajul „Bohemian Rhapsody”.  

Margot a afișat o siluetă impecabilă într-un costum de baie în dungi, în nuanțe crem – maro.

Margot Robbie, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood. În 2020, era declarată și cea mai muncitoare vedetă din cetatea filmului

Robbie a filmat recent pentru pelicula „Barbie”, în care joacă alături de Ryan Gosling. Pentru acest rol a fost plătită cu 12,5 milioane de dolari, potrivit Variety. Un câștig ce-l depășește pe cel de 10 milioane de dolari obținut pentru cel mai recent succes al ei, „Birds Of Prey”, din 2020.

Cu acest salariu impresionant de 12,5 milioane de dolari, primit pentru rolul din filmul „Barbie”, Margot Robbie a fost desemnată cel mai bine plătită actriță de la Hollywood, potrivit celor mai noi date publicate de Variety.

„Barbie” este un live-action regizat de Greta Gerwig, care va avea premiera în 2023. Alături de Margot îl vom vedea pe Ryan Gosling, care a fost răsplătit cu aceeași sumă pentru interpretarea sa.

Despre filmul „Barbie”, Robbie a promis că va fi foarte diferit față de ceea ce se așteaptă oamenii să vadă.

„Când se gândesc la Barbie, oamenii cred că știu deja totul: Oh, Margot o joacă pe Barbie, da, știu ce urmează. Dar ce vrem noi să vă transmitem este că indiferent de ce gândiți, totul va complet diferit. Nici nu știați că vă doriți așa ceva”.

Margot Robbie, despre cea mai bizară probă pentru un rol: „Nu eram tocmai în toate mințile, după ce luasem din greșeală o doză dublă de calmante”

Pentru Margot, urmează un alt rol important, cel din „Amsterdam”, în care va juca alături de Christian Bale și de Malek.

Actrița din „Wolf Of Wall Street” este căsătorită de șase ani cu producătorul britanic de film Tom Ackerley. Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri