3.8 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Noi imagini date publicității din Wakanda Forever

Publicat pe


La două luni distanță de lansarea trailerului oficial pentru Black Panther: Wakanda Forever, iată că noi imagini sunt date publicității.

În noua galerie foto lansată îl vedem pe M’Baku (Winston Duke), pe Nakia (Lupita Nyong’o) – iubita lui T’Challa – jelind, în haine (albe) de doliu, o vedem pe Riri Williams/Ironheart, succesoarea lui Iron Man, care își construiește propriul costum high-tech, pe regina Ramonda (Angela Bassett), pe Aneka (Michaela Coel) și o parte dintre luptătoarele din Wakanda.

În Black Panther: Wakanda Forever, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje ( Florence Kasumba) luptă pentru a-și păstra națiunea secretă protejată de puterile lumii, după moartea regelui T’Challa. Pe măsură ce oamenii din Wakanda se luptă să ajungă la următorul capitol, eroii se unesc cu ajutorul Nakiei (Lupita Nyong’o) și a lui Everett Ross (Martin Freeman), făurind destinul regatului Wakanda.

Făcând cunoștință cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni subacvatice, filmul îi mai are în alte roluri pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și pe Alex Livanalli.

Începând cu 11 noiembrie, Marvel își va readuce fanii în Wakanda. În luna iulie, trailerul venea cu un pasaj liric („We gonna be alright”), din piesa lui Kendrick Lamar „Alright”, iar secvențele ofereau imagini cu peisajul acvatic din Wakanda, apoi cu tehnologiile futuriste, dar și cu ceea ce părea a fi o înmormântare în Wakanda, cu oameni îmbrăcați în alb. „Sunt Regina celei mai puternice țări din lume, și întreaga mea familie s-a dus”, declara în trailer Ramonda (Angela Bassett).Sursa: www.cinemagia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri