12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Noul film Planet of the Apes va fi lansat anul acesta

Publicat pe


Planeta Maimutelor fanii stau liniştiţi, viitorul film nou din franciză de la Disney şi 20th Century Studios încă se întâmplă. Noua continuare a Planeta Maimutelor serial, de la regizor Wes Ball în colaborare cu scenaristul Josh Friedman, se spune că este încă în dezvoltare și este planificat să înceapă filmările până la sfârșitul anului. Acest lucru a fost susținut de Steve Asbell20th Century Studios Președinte, într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

În interviul, menit să sărbătorească cel de-al 20-lea an al lui Asbell la companie, el a discutat despre multe dintre proiectele viitoare pe care publicul se poate aștepta să le vadă. După ce am făcut aluzie la nou Planeta Maimutelor când a discutat despre lansările planificate ale studioului în 2023 și 2024, Asbell a fost întrebat ce este „nou” cu Planeta Maimutelor film, el a răspuns simplu cu: „Ne așteptăm la un proiect foarte curând, iar Wes Ball este atașat la regie. Sperăm să mergem până la sfârșitul verii, începutul toamnei.”

În timp ce la început, acest răspuns nu pare prea mare, dă multă speranță fanilor. Nu s-au dezvăluit multe despre film din februarie 2020, când Ball a susținut că noul film nu va fi o repornire. După peste doi ani de tăcere la radio pe film, mulți oameni au început să se întrebe dacă se va întâmpla vreodată cu adevărat. Dar acum știm că filmul este încă în dezvoltare activă și este planificat să înceapă filmările în acest an.

Imagine prin 20th Century Fox

Înrudit: De ce „Zoria planetei maimuțelor” și „Războiul pentru planeta maimuțelor” dovedesc că Matt Reeves este unul dintre cei mai incitanți regizori ai noștri

Acest nou Planeta Maimutelor filmul ar fi doar cel mai recent episod dintr-una dintre cele mai longevive francize science-fiction. Întreaga serie apare din Pierre Boulleromanul lui 1963 La Planète des singes (Planeta Maimutelor). Filmul original din 1968, care a fost regizat de Franklin J. Schaffner și a avut stea Charlton Heston, a fost un clasic instantaneu cu referiri la film fiind încă relevante în cultura populară astăzi. De acolo au dat naștere patru filme de continuare directe și o serie de continuare TV cu acțiune live de scurtă durată care a fost difuzată în 1974. În 1975, a existat și un desen animat de scurtă durată sâmbătă dimineață numit Întoarce-te pe Planeta Maimuțelor. Apoi, în 2001 a existat Tim burtonre-imaginarea lui a filmului original. Aceasta a fost urmată de o nouă repornire a francizei cu trilogia apreciată de critici Ascensiunea Planetei Maimuțelor, Zorii Planetei Maimuțelor, și Război pentru Planeta Maimuțelor în 2011, 2014 și, respectiv, 2017. Au existat, de asemenea, o serie de cărți, benzi desenate și jocuri video conectate la franciză.

Din nou, nu se știu multe despre povestea noului film, dar Ball a apelat pe Twitter pentru a-i asigura pe fani că nu va fi o repornire și „… moștenirea lui Caesar va continua”, referindu-se la Andy Serkispersonajul maimuțelor din recenta trilogie. Ball, care regizează și co-scrie filmul, este cel mai cunoscut pentru regia tuturor celor trei versiuni ale filmului Maze Runner trilogie. Co-scriitorul său, Friedman, este cel mai cunoscut pentru creație Terminator: Cronicile lui Sarah Connor si Zăpadă serial de televiziune și a servit ca scenarist pe viitor Avatar 2.

Rămâneți pe Collider pentru orice actualizări suplimentare despre acest proiect.Sursa: cinematv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri