17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Posterele din sezonul 3 The Boys arată un Billy nou-nouț și un Riff pe Batman

Publicat pe


E ceva despre Billy Butcher’s (Karl Urban) ochi în noul poster promoțional pentru Baietii sezonul trei. Deși au fost întotdeauna uimitoare, acum par să fie… strălucitoare? Așa este, într-o postare pe Twitter lansată de contul oficial al emisiunii, fanii primesc o scurtă privire la ce să se aștepte de la revenirea seriei de parodie cu supereroi.

În imaginea, altfel alb-negru, îl vedem pe Billy apărând concentrat și hotărât în ​​timp ce o lumină galbenă apare în ochii lui. Strălucirea aurie amintește de strălucirea roșie pe care Homelander (Antony Starr) lovește chiar înainte ca razele laser să-i iasă din ochi, așa că, cu aceste informații, ne gândim că Billy a făcut niște îmbunătățiri. Legenda care însoțește noua fotografie spune „În curând, va fi timpul să echivalăm condițiile de joc”, ceea ce susține și mai mult teoria noastră.

Alături de noul arunca o privire la posibila superputere a lui Billy, BaietiiContul de Twitter s-a distrat și el făcând săpături la Batman franciza. Mimând și batjocorind filmele cruciaților cu capac de-a lungul anilor, membri ai Baietii au luat în față și în centru afișele cu caracterul lor. Făcându-și impresia despre cea mai nouă tranșă, Batmanulo fotografie roșu și negru cu The Female (Karen Fukuhara) arată personajul răsturnând pasărea și ajustându-și ochelarii de soare, arătând la fel de cool ca întotdeauna. Ia o lovitură la Batman incepevedem profilul lui Billy Butcher pe o schemă de culori alb-negru, cu sloganul „Butcher Begins” scris sub el.

Imagine prin Amazon Prime

ÎN RELATE: Seth Rogen și Evan Goldberg în „The Boys Presents: Diabolical”, fac un episod de tip Buster Keaton și sunt inspirați de „The Animatrix”

Nici măcar animația nu este sigură cu echipa din spate Baietii. În același font din desenul animat preferat al copilăriei, Batman: Seria animatăfranțuzesc (Tomer Capon) stă în fața unei furtuni cu fulgere, așa cum o face versiunea de desene animate a lui Batman din seria din anii 90. Actor dăruitor Jack Quaid un alt aspect iconic al lui Batman, personajul lui Quaid, Hughie, este văzut în fața unui fundal reprezentând Batman pentru totdeauna. În partea de jos a imaginii, literele tip bloc din filmul original scrie „Hughie Forever”. MM, alias laptele matern (Laz Alonso), o aduce acasă cu interpretarea sa din 1989 Batman. Literele „MM” sunt mâzgălite în fața eroului în același font auriu strălucitor care este folosit pentru posterul filmului.

Fie că Batman promoțiile conexe își bat joc de filme sau aduc un omagiu filmelor clasice sunt în aer. Dar, odată cu lansarea noului look al lui Billy, un lucru este sigur. Cel mai nou sezon al Prime Video’s Baietii este pe cale să aducă căldura.

Sezonul trei din The Boys are premiera pe Prime Video pe 3 iunie. Vezi mai jos noile postere:

Imagine prin Prime Video
Imagine prin Prime Video
Imagine prin Prime Video
Imagine prin Prime Video
Imagine prin Prime Video
Imagine prin Prime VideoSursa: cinematv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri