20.4 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Răsturnare de situație. Fotografia virală cu Nicole Kidman de la premiile Oscar nu a fost o reacție la incidentul cu Will Smith

Publicat pe

Fotografia virală cu Nicole Kidman de la premiile Oscar nu a fost o reacție la incidentul cu Will Smith, în care actorul l-a lovit pe comediantul Chris Rock. Imaginea a fost făcută înainte ca spectacolul să înceapă. 

Imediat după ce actorul Will Smith, în vârstă de 53 de ani, l-a lovit pe  comediantul Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, au apărut în mediul online reacții ale vedetelor prezente la marele eveniment. Una dintre cele mai memorabile a fost cea a lui Nicole Kidman, actrița, în vârstă de 53 de ani, având o expresie uluită pe față. Deși s-a potrivit perfect cu momentul, un raport de la Huffington Post susține că fotografia a fost făcută chiar înainte de începerea transmisiunii. 

Fotografia virală o arată pe actriță, stând pe scaunul ei, vizibil șocată, purtând o rochie Armani personalizată. Tot în momentul în care a fost făcută această fotografie, Nicole a fost surprinsă în timp ce saluta un alt invitat al serii, înainte ca spectacolul să înceapă. De asemenea, în timpul incidentului dintre Will Smith și Chris Rock, Nicole Kidman a fost văzută purtând sacoul soțului ei, Keith Urban, peste umeri. 

Nicole Kidman. șocată de reacția lui Will Smith, la Oscaruri 2022/ Profimedia

Citește și: Nicole Kidman, criticată dur de fani după ce a pozat într-o ținută minusculă pentru Vanity Fair: ”Nu înțeleg cum a putut accepta așa ceva!”

În momentul în care a fost lovit, Chris Rock prezenta premiul pentru cel mai bun documentar, care a fost câștigat de Summer of Soul al lui Questlove. Comediantul, care a găzduit premiile Oscar în 2016, spunea câteva glume înainte de a prezenta, când s-a întors către Jada Pinkett Smith și a făcut o glumă deplasată despre lipsa părului acesteia. Înițial, Will Smith a fost văzut râzând la glumă, însă, imediat după acest moment a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Rock peste față.

Cum a aflat Nicole Kidman că a fost nominalizată la premiile Oscar

Nicole Kidman a fost nominalizată la premiile Oscar 2022, la categoria cea mai bună actriță în rol principal, pentru interpretarea personajului Lucille Ball din „Being the Ricardos”. Actrița de 54 de ani s-a declarat copleșită și recunoscătoare pentru onoare, mai ales pentru că acesta a fost cel mai dificil rol din cariera ei.

La câteva ore după anunțarea nominalizărilor la Oscar, Nicole Kidman a postat pe Instagram o serie de imagini care o arată în rolul Lucille Ball, alături de un mesaj de suflet, în care s-a declarat emoționată și în care le-a mulțumit colegilor ei actori, dar și regizorului Aaron Sorkin.

Citește și: Nicole Kidman nu a fost prezentă la Prânzul Nominalizaților La Oscar din cauza unei fracturi la bazin. Actrița primise cea de-a cincea nominalizare pentru rolul din „Being the Ricardos”

„WOW! Sunt copleșită! Luam micul dejun cu familia mea când au venit nominalizările. Ce mod frumos de a afla! Împărtășesc asta cu ei, Javier, J.K., Nina și cu toată distribuția, precum și cu Aaron Sorkin, deoarece nominalizarea este a noastră. Acesta a fost cel mai greu rol pe care l-am făcut vreodată și să fiu onorată în acest fel este de apreciat. Lucie Arnaz și Desi Arnaz Jr, vă mulțumesc că ați avut încredere în mine cu ocazia de a vă interpreta mama. Lucille Ball este una dintre cele mai mari personalități de la Hollywood. Era mereu înaintea timpului ei. De la actriță la producător, până la șef de studio, mamă și soție, ea este o inspirație extraordinară! Mulțumesc Lucille Ball”, a scris Nicole Kidman pe Instagram.Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri