13 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Richard Gere, un soț mândru. Nu-și putea lua ochii de la frumoasa lui parteneră de viață, pe covorul roșu la Festivalul Magna Graecia unde a fost onorat pentru cariera sa

Publicat pe

Articol publicat 08 august 2022

Richard Gere a fost prezent la Festivalul de Film Magna Grecia, unde a fost onorat cu premiul pentru întreaga carieră. Alături de el s-a aflat și și frumoasa sa soție, Alejandra Silva.

Actorul de 72 de ani și partenera sa în vârstă de 39 de ani au arătat la fel de îndrăgostiți ca la început, în timp ce au pozat pe covorul roșu înainte de ceremonia de la Catanzaro, Italia.

Starul american a apărut în mai multe filme apreciate de-a lungul anilor, printre care „An Officer And A Gentleman”, „Pretty Woman” și „Chicago”.

În cadrul evenimentului a fost distins cu trofeul „Golden Column for Lifetime Achievement”.

Richard a îmbrăcat un costum negru foarte elegant, în timp ce soția sa a impresionat într-o rochie lungă aurie.

Richard Gere și Alejandra Silva sunt căsătoriți de patru ani și au doi copii

Recent, cei doi s-au bucurat de o vacanță în Ibiza, împreună cu cei doi copii ai lor. Gere și Silva sunt căsătoriți de mai bine de patru ani. Inițial, au avut o relație la distanță, împărțindu-și timpul între SUA și Spania. Acum, locuiesc în New York.

Soții Gere mai au copii și din relațiile anterioare. Homer (22 de ani) este băiatul actorului din căsnicia cu Carey Cowell.

Silva, fiica lui Ignacio Silva, fostul vicepreședinte de la Real Madrid, mai are un băiat de nouă ani, Albert.

Pe filmnow.ro: Pierce Brosnan și soția sa au sărbătorit 21 de ani de căsnicie: Aniversare fericită, dragostea mea. Am dansat în acea noapte și dansăm același dans și astăziSursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri