26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Ryan Reynolds face echipă cu sinele său mai tânăr în trailerul de la The Adam Project

Publicat pe


The Adam Project, noul SF de aventură de la regizorul Shawn Levy – în care Ryan Reynolds joacă rolul unui pilot care călătorește în trecut pentru a face echipă cu sinele său mai tânăr (Walker Scobell) și cu tatăl său defunct (Mark Ruffalo) pentru a salva lumea – are trailer oficial.

Sinopsisul oficial al SF-ului spune că „Adam Reed, de 13 ani, încă în doliu după moartea subită a tatălui cu un an înainte, intră într-o noapte în garajul familiei, pentru a descoperi un bărbat rănit, un pilot, care se ascunde acolo. Enigmaticul pilot este versiunea matură a lui însuși din viitor, atunci când călătoria în timp va fi devenit posibilă. El a riscat totul pentru a se întoarce în timp într-o misiune secretă. Împreună, trebuie să înceapă o aventură: se vor întoarce în trecut, îl vor găsi pe tata, vor îndrepta lucruri, vor salva lumea. Cei trei, Adam mic, Adam matur și tatăl vor avea șansa de a vindeca rănile care i-au marcat. Pe lângă greutatea misiunii, cei doi Adams descoperă că de fapt nu se agreează prea mult, și dacă vor să salveze lumea, întâi trebuie să se împace…”

The Adam Project îi aduce împreună pe Ryan Reynolds cu Shawn Levy (regizorul Free Guy) și cuprinde în distribuție pe Jennifer Garner (Alias), Zoe Saldana (Avatar), Mark Ruffalo (Avengers: Endgame), Catherine Keener (Kidding), Alex Mallari Jr. (Dark Matter) și nou venitul Walker Scobell. The Adam Project sosește pe Netflix pe 11 martie.Sursa: www.cinemagia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri