16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Seria Gentlemen, bazată pe filmul Guy Ritchie, dezvoltat la Netflix

Publicat pe


După ce a regizat unele dintre cele mai mari blockbuster din ultimii ani, inclusiv cele din 2019 Aladin si doi Sherlock Holmes film, nominalizat la BAFTA Guy Ritchie poate pregăti o vizită rară pe micul ecran. La mai bine de două decenii după ce a scris pentru Blocare, stoc… Serial TV, Ritchie s-ar putea apropia de undă verde pentru a-și adapta propriul film Domnilor într-o emisiune Netflix, dezvăluie Deadline.

Scenariul pilotului este deja realizat și a fost scris de însuși Ritchie. Cineastul britanic a fost și cel care a scris scenariul filmului din 2019, bazat pe o poveste de el însuși, Ivan Atkinsonși Marn Davies. În filmul original, Matthew McConaughey A jucat un criminal american expat și care decide să încaseze din afacere. Cu toate acestea, pe măsură ce a reușit să construiască un imperiu de marijuana foarte profitabil în Londra, decizia sa provoacă o serie de amenințări, comploturi, scheme, mită și șantaj în încercarea de a-și fura domeniul de sub el.

În cazul în care negocierile de la Domnilor Seriale TV se îndreaptă într-o direcție bună și ajunge să primească undă verde de la Netflix, Ritchie va fi producător executiv al proiectului și va regiza primele două episoade, care vor da tonul și ritmul pentru întregul sezon în cazul în care un alt regizor va prelua din episodul trei. și înainte.

LEȚĂ: Noul film al lui Guy Ritchie îi adaugă pe Antony Starr, Dar Salim și Emily Beecham la începutul producției în Spania

În mod ironic, înainte de vremuri de pandemie Domnilor a fost prezentat inițial ca un serial, dar a ajuns să devină un film. Acum, dacă va merge mai departe, povestea va primi tot ce este mai bun din ambele lumi, cu o bază de fani deja stabilită și mai mult timp pe ecran pentru a-și dezvălui poveștile și arcurile separate.

Domnilor (filmul) prezintă o distribuție plină de stele care include și Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell, Henry Golding, Hugh Grantși Eddie Marsan. Filmul de comedie de acțiune a fost una dintre surprizele de box office din 2019, având încasări de peste 115 milioane de dolari, față de un buget modest de 22 de milioane de dolari.

Nu se știe încă dacă vreunul dintre actori este atașat să-și reia rolurile, dar având în vedere că serialele TV adaptate după filme tind să fie o repornire, este posibil ca întreaga echipă să fie reformată. Pe de altă parte, Domnilor este un film relativ nou care este încă proaspăt în mintea tuturor, așa că o serie de continuare nu ar fi o presupunere sălbatică. Problema ar fi să-i aducem din nou pe toți acești actori incredibil de ocupați în aceeași cameră.

Netflix și Miramax TV nu au dezvăluit încă detalii suplimentare de la Domnilor Seriale TV.Sursa: cinematv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri