29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Seria noastră de documentare despre Marile Parcuri Naționale, povestită de Barack Obama, primește trailer

Publicat pe


Au trecut cinci, în funcție de cine întrebi, ani tumultuosi de la fostul președinte Barack Obama era la Casa Albă. Totuși, ce ar trebui să facă un fost președinte al Statelor Unite odată ce a părăsit Casa Albă? Ar putea fi ca fostul președinte George W. Bush și te apuci de pictură. Poate ar fi ca John Adams (Președinte din 1797-1801), și petrece în liniște timp cu familia sa și scrie.

Deși acestea din urmă erau adevărate, așa cum și-a scris Obama obligatoriu, intitulat Un Pământ Făgăduitfostul președinte a reușit să meargă mult dincolo de faptul că scrie singur în studiul său, fiind co-găzduind podcastul Renegades: Născut în SUA cu Bruce Springsteen și încheie un acord creativ cu Netflix, pentru a produce conținut original cu soția sa, Michelle Obama. După cum relatează Deadline, Obama își va duce viața post-președinție cu un pas mai departe și va fi în fața camerei pentru o nouă docuserie intitulată Marile noastre parcuri naționale.

Marile noastre parcuri naționale este o serie de cinci părți care va călători din Patagonia chiliană până la Parcul Național Gunung Leuser, Golful Monterey, California și multe alte locații uluitoare în timpul primului său sezon. Serialul va avea un element interactiv și educațional, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece Obama a fost un avocat destul de vocal al terenurilor și apelor publice în timpul președinției sale.

LEGĂTATE: Netflix achiziționează documentarul Sundance „Descendant” cu compania Higher Ground a fostului președinte Obama

Pe vremea când a fost la Casa Albă, Obama a protejat mai mult pământ și apă decât orice administrație anterioară din istorie. El a fost responsabil pentru extinderea și amenajarea a peste 550 de milioane de acri de sol și mare din 2009 până în 2017. În plus, a făcut parcurile naționale mai accesibile copiilor, creând Fiecare copil într-un parc inițiativă, care a oferit tuturor elevilor de clasa a patra și familiilor acestora intrare gratuită în fiecare parc național, cu speranța de a inspira următoarea generație de americani să descopere ce au de oferit parcurile naționale.

Marile noastre parcuri naționale a fost anunțat în februarie anul trecut, ca parte a listei de programe pe care compania de producție a lui Barack și Michelle, Teritoriu mai înalt, dezvoltat cu Netflix. Aceasta a inclus o adaptare a unui roman YA din Angeline Boulley, Fiica pompierilorcare este scris de Mickey Fisher (Reverie, Extant) și Wenonah Wilms (fete cu cap de cal). Povestea urmărește o fată autohtonă de 18 ani care, fără tragere de inimă, merge sub acoperire într-o anchetă a poliției din rezervația ei Ojibwe. Alte proiecte includ patru lungmetraje, inclusiv Tânăra Soție, Satelit, Tenzingși Ieșiți spre vest, care stele Riz Ahmed (Sunetul metalului) și este produs de Joe Russo (Avengers: Endgame).

Marile noastre parcuri naționale va debuta pe Netflix pe 13 aprilie. Puteți urmări, și asculta, povestea lui Obama și găzduiește programul în trailerul de mai jos.
Sursa: cinematv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri