17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Singurul Porsche 911 realizat după personajul Sally din Cars s-a dat cu 3,6 milioane de dolari …

Publicat pe


Mașina Porsche 911 Sally Edition, inspirată de personajul omonim din seria Cars marca Pixar, s-a vândut pentru 3,6 milioane de dolari la Săptămâna auto Monterey weekend-ul trecut, și fiecare ban din uriașa sumă încasată a fost folosit în scopuri caritabile.

La eveniment au apărut membri cheie ai echipei de voce de la Cars: Bonnie Hunt – vocea lui Sally Carrera, Jay Ward, directorul de creație de la Pixar și Bob Pauley, care a semnat scenografia pentru primul și cel de-al treilea film din serie. În pofida prețului uriaș de vânzare, puțină lume a văzut mașina, care avea un preț de listă de 200.000 de dolari.

Generația actuală de Carrera 911 GTS nu este o mașină obișnuită, și nu doar pentru că este inspirată dintr-un personaj computer generated. Mașina de la licitație a fost un exemplar unic construit de Porsche Exclusive Manufaktur pentru a semăna cu Sally: are elemente de design speciale, inclusiv vopsea culoarea Sally Blue Mettalic – albastru metalizat, interior personalizat și chiar un `tatuaj” pe aripa din spate. Mașina este omologată pentru circulația rutieră dar, pentru fani, are un motor cu șase cilindri opuși cu transmisie manuală cu șapte trepte.

„Ce noapte și ce final! E fantasitc să văd o mașină inspirată din personajul meu că a făcut un bine public”, declara Hunt. „Mi-a plăcut rolul lui Sally din ultimii 16 ani, ea are un loc special în inima mea, și e minunat că personalitatea și valorile ei inspiră noi generații și azi. Mașina arată grozav, și știu că echipa a pus suflet în crearea ei. Mă bucur și pentru noul proprietar care are acum ceva unic!”

 

 Sursa: www.cinemagia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri