1.1 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Snapchat vă permite acum să distribuiți videoclipuri YouTube ca sticker în snap-ul dvs

Publicat pe


Snapchat facilitează distribuirea videoclipurilor YouTube în instantanee sau poveste, permițându-vă să ocoliți procesul de copiere, lipire și atașare a videoclipului ca link (prin Android Police). Funcția este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Acum tot ce trebuie să faceți este să navigați la YouTube, să apăsați butonul „Distribuie” și apoi să selectați „Snapchat”. Snapchat se va deschide, iar videoclipul va apărea automat în camera dvs. ca propriul autocolant, arătând numele, miniatura și creatorul videoclipului. După ce vă faceți fotografia sau videoclipul, vă puteți juca cu dimensiunea autocolantului, îl puteți roti și îl puteți plasa oriunde pe ecran. Oricine vă vede instantaneul sau povestea dvs. poate face clic pe link și poate vedea videoclipul în aplicația YouTube sau în browserul lor web.

Dacă ați încercat vreodată să includeți un videoclip YouTube înainte, probabil vă veți aminti că ați trebuit să copiați linkul de pe YouTube și apoi să deschideți Snapchat, unde ar trebui să vă faceți fotografia sau videoclipul, să apăsați pictograma agrafă și să lipiți linkul în (sau acordați-i lui Snapchat acces la clipboard). Videoclipul va apărea ca un banner redimensionabil, arătând o mică miniatură împreună cu titlul videoclipului.

Noul autocolant YouTube al Snapchat (stânga) față de un videoclip YouTube adăugat ca link în Snapchat (dreapta). Captură de ecran: Snapchat

Puteți adăuga în continuare videoclipuri YouTube ca acesta, dar în opinia mea, pur și simplu nu arată la fel de plăcut din punct de vedere estetic ca acest autocolant specific YouTube. Noul autocolant vă oferă o privire mai clară asupra miniaturii videoclipului și vă arată, de fapt, numele creatorului din spatele videoclipului, în timp ce vechiul format simplu de link a lăsat deoparte această informație – uneori crucială. Snapchat a făcut, în mod similar, un autocolant pentru Twitter în 2020, evitându-te să trimiți capturi de ecran de tweet-uri sau, Doamne ferește, să faci o fotografie a unui tweet pe ecranul computerului.

Actualizare 2 aprilie 18:48 ET: Actualizat pentru a adăuga o captură de ecran pentru a compara stickerul YouTube din Snapchat cu un link către un videoclip YouTube din Snapchat.Sursa: newit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri